aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Από στιγμή σε στιγμή…

Απόλλων: Από στιγμή σε στιγμή…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Θέμα χρόνου είναι να πέσουν οι πρώτες ανακοινώσεις, που θα αφορούν την ενίσχυση του Απόλλωνα. Ο πρόεδρός του, ο τεχνικός διευθυντής του και ο προπονητής του, Νίκος Κίρζης, Πέτρος Κονναφής και Σωφρόνης Αυγουστή, αντιστοίχως, έχουν προχωρήσει τις επαφές, στοχεύοντας σε σημαντική ισχυροποίηση της ομάδας τους.

Οι κυανόλευκοι είναι απαραίτητο να ενισχυθούν ποιοτικά και ποσοτικά. Το ρόστερ αποδείχθηκε μικρό στην πορεία της περιόδου που πέρασε και δεν θέλουν να πέσουν στην παγίδα των περσινών λαθών. Τέτοια περίοδο πέρσι, ο Απόλλων μπορεί και να μη χρειαζόταν πολλές κινήσεις, αλλά φέτος όλα είναι αλλιώτικα.

Σημείο αναφοράς στο θέμα της ενίσχυσης είναι και η επιστροφή των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν δανεικοί την περίοδο 2018-19. Μετά την κατάληξη της σεζόν που διανύσαμε, όλοι υποστηρίζουν πως είναι καιρός να κοιτάξει ο Απόλλων και προς την πλευρά των δικών του παικτών. Ο Ματίγιας Σπόλιαριτς, ο Ιωάννης Πίττας και ο Ανδρέας Καρώ απέδειξαν ότι μπορούν να κολυμπήσουν στα βαθιά. Το θέμα είναι να ανέβουν και άλλο για να ανταγωνιστούν τους ξένους που είναι τώρα στην ομάδα και αυτούς πουν θα έλθουν.

Πέραν των τριών, έτοιμος για περισσότερο χρόνο συμμετοχής είναι και ο Πέτρος Ψύχας. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για νέους, υποσχόμενους πρωταγωνιστές του νέου πρωταθλήματός μας, οι οποίοι άφησαν το σημάδι τους στη σεζόν που πέρασε. Θα είναι παρόντες στην προετοιμασία του Απόλλωνα που θα αρχίσει στις 19 Ιουνίου.

Στις προπονήσεις στην Κύπρο και στο εξωτερικό θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να κεντρίσουν την «προσοχή» του προπονητή τους. Φυσικά και οι τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, πως ο Απόλλων ούτε και στη νέα σεζόν θα αστειεύεται.

Οι στόχοι θα είναι υψηλοί, συνεπώς και οι υποχρεώσεις μεγάλες. Οι… ώμοι τους θα πρέπει να δυναμώσουν για να είναι σε θέση να σηκώσουν τα βάρη και το εκτόπισμα του συλλόγου. Άλλωστε υπάρχει κανείς που υποστηρίζει πως βοήθησαν τη σεζόν που πέρασε ο Σουμά, ο Φοπαλά, ο Καραγιόλ ή ο Μπρου; Γιατί λοιπόν ο Απόλλων να μην επενδύσει και στα δικά του παιδιά;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ