aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Από εκεί που είχε σταματήσει

Απόλλων: Από εκεί που είχε σταματήσει

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά το στραβοπάτημα με τη Δόξα (1-1), ο Απόλλων έδωσε πειστικές απαντήσεις απέναντι σε Σαμπουρτάλο (5-1) και Ερμή (6-0). Από εκεί που σταμάτησε, λοιπόν, θέλει να συνεχίσει στο σημερινό δύσκολο παιχνίδι με την Πάφος FC. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές για σκληρή μάχη στο Τσίρειο καθώς η αντίπαλος διαθέτει αξιόλογες μονάδες στο ρόστερ, ικανές να τιμωρήσουν κάθε αδράνεια.

Το γεγονός πως το σημερινό 90λεπτο διεξάγεται πέντε μέρες πριν από τη μάχη των μαχών με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, το κάνει αυτομάτως πολύ πιο σημαντικό. Βλέπετε, διαφορετικό θα είναι το κλίμα στην ομάδα εάν καταφέρει να καρπωθεί τους τρεις βαθμούς και διαφορετικό εάν αποτύχει να φτάσει στο ζητούμενο.

Ο Κύπριος προπονητής, στη χθεσινή τελευταία προπόνηση, διαπίστωσε το βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του και ακολούθως, ετοίμασε τη λίστα με αυτούς που απαρτίζουν την αποστολή. Ο Απόλλων, διαθέτει «γεμάτο» έμψυχο δυναμικό κι ως εκ τούτου, ο συναγωνισμός δεν περιορίζεται μονάχα για μία θέση στο αρχικό σχήμα, αλλά και για συμπερίληψη στις επιλογές ενός αγώνα.

Οι Μολ, Γιούστε, Ρομπέρζ, Σάλαϊ, Αγκίρε, Σατσέτι, Ντένιτς, Ντιγκινί, Ματέι, Νταμπό και Μπένσοπ θεωρούνται οι επικρατέστεροι για να συνθέσουν την 11άδα, χωρίς να αποτελέσει ασφαλώς έκπληξη εάν δούμε τον Γιαννιώτα στο αρχικό σχήμα. Ο Ελλαδίτης εξτρέμ που είχε πολύ καλή παρουσία με τη Σαμπουρτάλο είναι για πρώτη φορά διαθέσιμος στο πρωτάθλημα (εξέτισε την περσινή τιμωρία).

Ο Αυγουστή, πάντως, δεν πρόκειται να ρισκάρει την οποιαδήποτε συμμετοχή ποδοσφαιριστή εάν δεν είναι πανέτοιμος. Μπορεί οι Ζοάο Πέδρο και Λάρσον να μπήκαν στο πρόγραμμα εκγύμνασης, πλην όμως δεν θα πέσουν στη μάχη. Ο Κύπριος τεχνικός το είχε πράξει και με τους Αγκίρε, Μπένσοπ,  Βασιλείου. Παίκτες που μπορούν να παίξουν πιο γρήγορα, αλλά δεν ρίσκαρε τη συμμετοχή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ