aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: «Αντίδραση» του Άρη με Γιαννιώτα

Απόλλων: «Αντίδραση» του Άρη με Γιαννιώτα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μέχρι πρόσφατα, γνωρίζαμε για τη συμφωνία του Απόλλωνα με τον Γάλλο επιθετικό Νικολάς Ντιγκινί και το προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με τον Σουηδό ακραίο επιθετικό Ντάνιελ Λάρσον. Αμφότεροι, αγωνίζονται στον Άρη Θεσσαλονίκης. Χθες, έσκασε η είδηση πως οι κιτρινόμαυροι προσπαθούν να «απαντήσουν» στους κυανόλευκους!

Σύμφωνα με το sport24.gr, επικαλούμενο πηγή που «δεν αμφισβητείται η αξιοπιστία της», ψήνεται η επιστροφή του Γιάννη Γιαννιώτα  στο στάδιο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μάλιστα συγκεντρώνει πολύ σοβαρές πιθανότητες. Σημειώνεται ότι ο Ελλαδίτης εξτρέμ μπορεί να απελευθερωθεί από το συμβόλαιο που διατηρεί με τον Απόλλωνα, καθώς υπάρχει όρος πως με 30.000 ευρώ μπορεί να το σπάσει.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τη διοίκηση Νίκου Κίρζη, ξεκαθαρίστηκε πως δεν υπάρχει τέτοιος όρος στο συμβόλαιο του Γιαννιώτα και ότι, όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει, πρέπει να καταθέσει επίσημη πρόταση που θα ανταποκρίνεται στην αξία του Ελλαδίτη. Ο Άρης, ήταν ουσιαστικά η ομάδα που ανέδειξε τον 27χρονο και πριν από επτά χρόνια είχε πιστώσει στο ταμείο 500.000 ευρώ από την πώλησή του στη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του, κάποια στιγμή, είχε κάνει σε δηλώσεις προσφάτως ο Γιάννης Γιαννιώτας, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο: «Ακόμη και τώρα όταν έρχομαι στη Θεσσαλονίκη νιώθω την αγάπη του κόσμου. Πάντα ο Άρης στη ζωή μου παίζει μεγάλο ρόλο και ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή».

Και συνέχισε: «Είμαι στα 27 μου, στην καλύτερη ηλικία μου και ο Άρης παρουσιάζει πολύ καλό και οργανωμένο πρότζεκτ που δίνει… πάτημα σε πολλούς ποδοσφαιριστές, ξένους και μη. Παίκτες Έλληνες έρχονται στον Άρη και πάνε στην Εθνική, παίκτες ξένοι παίρνουν μετεγγραφή και ανεβάζουν τις “μετοχές” τους. Όποιος ξέρει από ποδόσφαιρο και βλέπει μία ομάδα που πάει σταθερά, ξέρει ότι αυτό είναι το πιο μεγάλο βήμα. Η διάρκεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

Στον Απόλλωνα, υπολογίζουν στον Γιαννιώτα και μάλιστα, τον θεωρούν σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα του Σωφρόνη Αυγούστη. Διατηρούν συμβόλαιο μαζί του μέχρι τον Μάιο του 2021 και θα μπουν στη διαδικασία να συζητήσουν μαζί του εάν κι εφόσον υπάρχει πρόταση για την απόκτησή του. Κάτι που ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν το έμψυχο δυναμικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ