aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αντιδράσεις που προκάλεσαν επιπλέον θυμό στον Σωφρόνη...

Απόλλων: Αντιδράσεις που προκάλεσαν επιπλέον θυμό στον Σωφρόνη…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ, το περασμένο Σάββατο, τόνισε πως το πρόβλημα του Απόλλωνα είναι η κακή ψυχολογία που επικρατεί στα αποδυτήρια. Ο Κύπριος τεχνικός προσπαθεί να βρει τις λύσεις για να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που επικρατεί εδώ και λίγες εβδομάδες στην ομάδα της Λεμεσού.

Ακολουθεί το ματς με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου», που αποδεικνύεται σκληρό καρύδι, και οι κυανόλευκοι έχουν ανάγκη να επιστρέψουν στις νίκες και να  ανεβάσουν τον Απόλλωνα στα επίπεδα που τον έχουν συνηθίσει οι οπαδοί του.

Μετά την τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με την ΑΕΛ, η αποστολή που ανακοινώθηκε παρουσίασε σημαντικές απουσίες. Βασικοί ποδοσφαιριστές όπως οι Ρομπέρζ, Κυριάκου, Πέδρο και Σελάγια έμειναν εκτός πλάνου, λες και έπεσε επιδημία τραυματισμών.

Κάποια πράγματα δεν άρεσαν ούτε και στο ματς με τον Εθνικό Άχνας. Τα κατεβασμένα πρόσωπα κάποιων που έγιναν αλλαγή στο συγκεκριμένο παιχνίδι, προκάλεσαν τον θυμό του προπονητή και άλλων που ήταν στον πάγκο, ενώ και με την ΑΕΛ, η κάμερα… έπιασε τον Γιαννιώτα να είναι θυμωμένος μετά την αλλαγή του.

Το καλό κλίμα είναι το άλφα και το ωμέγα για να βγει ξανά στη λεωφόρο των επιτυχιών ο Απόλλων. Ο προπονητής και οι συνεργάτες του, είναι αποφασισμένοι δια πυρός και σιδήρου να επιβάλουν την τάξη και να μην επιτρέψουν σε κάποιους ποδοσφαιριστές να κάνουν τα δικά τους. Δεν είναι δυνατό δύο ή τρεις παίκτες να τινάξουν το οικοδόμημα στον αέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ