aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Άνθρακες ο θησαυρός

Απόλλων: Άνθρακες ο θησαυρός

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έκανε πραγματική υπέρβαση ο Απόλλωνας για να αποκτήσει τον Μουσταφά Καραγιόλ, όμως πλην από δύο περιπτώσεις δεν έπεισε κανένα και δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο πως αποδείχθηκε άνθρακας ο θησαυρός.

Ένα υπέροχο γκολ επί του Παραλιμνίου στον Α’ γύρο και μια έξοχη ενέργεια στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με την ΑΕΛ (0-0 στο Β γύρο), όταν άδειασε από το κέντρο όλη την άμυνα για να αποκρούσει το σουτ από τον Πρόσεκ, δεν έδειξε κάτι άλλο θετικό.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο περίμεναν ότι ο ακραίος επιθετικός από την Γκάμπια θα προσδώσει ποιότητα στην ομάδα και θα έκανε τη διαφορά. Το ποδόσφαιρο δεν είναι όμως μόνο μερικές στιγμές αλλά θέλει και διάρκεια.

Πέραν από τη μετριότητα που παρουσίασε ο Καραγιόλ, είχε και συχνούς τραυματισμούς. Αν θα είναι και τη νέα σεζόν στον Απόλλωνα, δεν είναι βέβαιο, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει με το τέλος του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ