aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Άνοιξε την πόρτα της εξόδου

Απόλλων: Άνοιξε την πόρτα της εξόδου

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Απόλλων, κατά τη χθεσινή μέρα, είπε «καλημέρα» με τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη και τους συνεργάτες του Κατσούλη, Βαρδάκη και Τοπαλίδη και αργά το απόγευμα είπε «καληνύχτα» με την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους Γιαννιώτα, Μπένσοπ, Ματέι και Μπίσεσβαρ. Άνοιξε, λοιπόν, η πόρτα της εξόδου στο Κολόσσι και οι αποχωρήσεις θα είναι πολλές και θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες ενημέρωση και για άλλους ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα την επόμενη περίοδο, είτε διατηρούν συμβόλαιο είτε όχι. Στη λεμεσιανή ομάδα το «χτίσιμο» θα είναι σχεδόν από το μηδέν, με τις αλλαγές σε όλα τα επίπεδα να είναι αρκετές και σε αυτές θα αναφερθεί ο Νίκος Κίρζης στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Τόσο για τον Πετράκη και τους συνεργάτες όσο και για τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές, στην ανακοίνωση της Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, αφού γίνεται αναφορά στο πέρασμά τους από την ομάδα, τους εύχεται «ό,τι καλύτερο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία».

Έγινε η αρχή, λοιπόν, με τις αποχωρήσεις στον Απόλλωνα. Αναλόγως του αριθμού και των θέσεων που θα εκκενώσουν, θα γίνουν στη συνέχεια και οι ενέργειες για τις μετεγγραφές.

Εξάλλου, ο Γιάννης Πετράκης σε χθεσινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του στον Σούπερ Σπορ τόνισε ότι δύο μπορεί να είναι οι λόγοι που δεν κατάφερε ο Απόλλων να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Και εξήγησε: «Είτε δεν κάναμε καλά όσα θα μπορούσαμε είτε κάποιοι άλλοι τα έκαναν καλύτερα από εμάς. Δεν ήμασταν μόνο εμείς που θέλαμε το πρωτάθλημα. Το ήθελαν άλλες επτά ομάδες, όμως μια θα το έπαιρνε. Απλώς πρέπει να μαθαίνεις και να γίνεσαι καλύτερος». Και στη συνέχεια έριξε την μπάλα στον Νίκο Κίρζη: «Ο Απόλλων έχει όλες τις προϋποθέσεις να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι δουλειά του προέδρου να βρει την ηρεμία για να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στον στόχο της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ