aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ανοίγει η πόρτα της εξόδου, «ξήλωμα» και μετεγγραφές

Απόλλων: Ανοίγει η πόρτα της εξόδου, «ξήλωμα» και μετεγγραφές

Γι’ άλλη μία σεζόν ο Απόλλων φτάνει στην πηγή, αλλά δεν ξεδιψάει. Η ομάδα της Λεμεσού ήταν εκπληκτική στο πρώτο μισό της σεζόν, άλλα πλήρωσε τα λάθη στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με αποτέλεσμα να μείνει… βενζίνη.

Οι γαλάζιοι αντί να προσθέσουν ποιότητα και ποσότητα στο ρόστερ αποδυναμώθηκαν με την πώληση του Μάγκλιτσα, δέχθηκαν τέσσερις ήττες κατά τη διάρκεια της σεζόν από τον συνδιεκδικητή του τίτλου και δικαίως τα έχουν με τον εαυτό τους για την απώλεια και του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Κίρζης σε πρόσφατες δηλώσεις του άφησε να νοηθεί ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Σωφρόνη Αυγουστή. Ο Κύπριος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ έριξε εκ νέου το… μπαλάκι στη διοίκηση: «Επειδή γνωρίζω το σωματείο, χρειάζεται να γίνουν κάποια πράγματα. Θα μιλήσω με την διοίκηση. Το μέλλον μου είναι εκεί. Αν η διοίκηση δεν είναι ικανοποιημένη με το έργο του Σωφρόνη, εγώ δεν θα γίνω βάρος. Να είμαστε πιο δυνατοί τη νέα σεζόν. Ο πρώτος που δεν θα κοιμηθεί είμαι εγώ, γιατί δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Υπεύθυνος είμαι εγώ. Να πάμε σπίτι, να ηρεμήσουμε, όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχει η επόμενη μέρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Διαβάστε επίσης: Ατάκα με Κλοπ από τον Αυγουστή: «Δεν θα γίνω βάρος αν η διοίκηση…»

Η διοίκηση Νίκου Κίρζη είναι υποχρεωμένη να «ζυγίσει» ξανά τα δεδομένα και να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις. Το δεδομένο είναι πως στο ρόστερ των γαλάζιων θα προκύψουν μαζικές προσθαφαιρέσεις. Ήδη δόθηκε εντολή για απόκτηση σχεδόν διψήφιου αριθμού ποδοσφαιριστών, κάτι που σημαίνει ότιμ παράλληλα θα ανοίξει και η πόρτα της εξόδου.

Σαφώς και υπάρχει ένας ισχυρός «κορμός» παικτών πάνω στους οποίους μπορεί να στηριχθεί η τεχνική ηγεσία, όμως είναι αναγκαίο να παρθούν γενναίες αποφάσεις, ώστε ο Απόλλωνας να επιστρέψει δριμύτερος τη νέα σεζόν. Είναι δεδομένο ότι η ομάδα της Λεμεσού θα κινηθεί για βασικό τερματοφύλακα, αριστερό μπακ, «οκτάρι», επιτελικό μέσο, δύο ακραίους επιθετικούς και επιθετικό κορυφής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ