aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ανοίγει η πόρτα εξόδου, Βάλε - Κίσσας κι άλλοι τέσσερις

Απόλλων: Ανοίγει η πόρτα εξόδου, Βάλε – Κίσσας κι άλλοι τέσσερις

Ετοιμότητα και αποφασιστικότητα για ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του Απόλλωνα υπάρχει από τη διοίκηση Νίκου Κίρζη. Οι γαλάζιοι ξεκαθάρισαν ότι δεν τίθεται θέμα Σωφρόνη Αυγουστή και ήδη σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, Πέτρο Κονναφή έπιασαν δουλειά με στόχο η ομάδα της Λεμεσού να παρουσιαστεί δυνατή και διεκδικητική την επόμενη περίοδο.

Χωρίς συναισθηματισμούς και με στόχο να υπάρχει ποσοτική και ποιοτική ενίσχυση σε όλες τις γραμμές ο Απόλλωνας θα προχωρήσει σε μπόλικες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Η απόφαση για τους πλείστους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν έχει ήδη παρθεί και σύντομα θα τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο προγραμματισμού.

Ειλημμένη είναι η απόφαση για απόκτηση δύο τερματοφυλάκων. Ενός βασικού και ενός κάτω των 23 ετών. Εκτός απροόπτου τελειώνει ο κύκλος του Μπρούνο Βάλε στον Απόλλωνα. Μετά από εφτά χρόνια πετυχημένης θητείας στο «Κολόσσι» ο Πορτογάλος πορτιέρε θα αποχωρήσει, αφήνοντας τεράστια παρακαταθήκη με 228 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος, 45 στην Ευρώπη, τέσσερις συμμετοχές σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ και τρία κύπελλα.

Στην πόρτα εξόδου βρίσκονται άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα. Πρόκειται για τους Σκέμπρι, Μπρου, Καραγιόλ, Κερμπρ και Κίσσα, ενώ δεν αποκλείεται ο αριθμός να μεγαλώσει στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ