aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ανησυχία (μόνο) με Μάρκοβιτς λόγω του θετικού στον κορωνοϊό Ντένιτς

Απόλλων: Ανησυχία (μόνο) με Μάρκοβιτς λόγω του θετικού στον κορωνοϊό Ντένιτς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Σέρβος μέσος Τζιόρτζε Ντένιτς, αποτελεί τον πρώτο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Κύπρο και έχει αφιχθεί στο νησί μας που διαγνώστηκε θετικός στην κορωνοϊό (διαβάστε ΕΔΩ). Ο 24χρονος, όπως ενημέρωσε η διοίκηση του Απόλλωνα, προσβλήθηκε από τον ιό, κάτι που έγινε γνωστό μετά από εξέταση στην οποία υποβλήθηκε σε ιδιωτική κλινική κατόπιν πρωτοβουλίας του συλλόγου.

Ο Σέρβος ήλθε στη χώρα μας από το Βελιγράδι. Πριν από το ταξίδι του, υποβλήθηκε σε εξετάσεις στην πατρίδα του, με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό, γι’ αυτό και του είχε επιτραπεί η επιβίβαση στο αεροπλάνο. Ο Ντένιτς δεν φέρει οποιαδήποτε συμπτώματα, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Απόλλωνα, με την ομάδα της Λεμεσού να σημειώνει ότι, με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα, ακολουθώντας αυστηρά τις σχετικές οδηγίες οι οποίες απορρέουν από αυτό.

Διευκρινίζεται πως ο Σέρβος χαφ, που αποκτήθηκε ως δανεικός και η ομάδα διατηρεί δικαίωμα αγοράς του από τη Ρόζενμποργκ, δεν ήλθε σε επαφή με οποιονδήποτε παίκτη στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι. Το ανησυχητικό, όμως, είναι πως συνταξίδεψε με τον Σάσα Μάρκοβιτς. Ο συμπατριώτης και συμπαίκτης του στον Απόλλωνα, υποβλήθηκε επίσης σε εξετάσεις και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Ο Μάρκοβιτς, όμως, για τις επόμενες μέρες θα μείνει για προληπτικούς λόγους εκτός προπονήσεων. Θα υποβληθεί σε νέα εξέταση για τον κορωνοϊό. Σε περίπτωση που και το δεύτερο δείγμα είναι αρνητικό, τότε θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ