aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ανησυχία για Πίττα και ετοιμότητα Ντιγκινί

Απόλλων: Ανησυχία για Πίττα και ετοιμότητα Ντιγκινί

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Απόλυτα έτοιμος είναι ο Νικολά Ντιγκινί για να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής του Απόλλωνα στον αγώνα με την Ομόνοια την ερχόμενη Δευτέρα. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος είναι εδώ και μέρες έτοιμος και ο Γιάννης Πετράκης νιώθει σαφώς καλύτερα με την παρουσία του Ντιγκινί στις προπονήσεις.

Αυτό που έχει στο μυαλό του ο Ελλαδίτης τεχνικός είναι πως με τη συμμετοχή του Γάλλου επιθετικού στο αρχικό σχήμα θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί παράλληλα την καλή παρουσία και του Μπακαλί Νταμπό, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να βρίσκει ρυθμό παράλληλα. Με Νταμπό και Ντιγκινί στην επιθετική γραμμή, τότε εκ των πραγμάτων μάλλον θα μείνει εκτός αρχικού σχήματος ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο προπονητής του Απόλλωνα περιμένει με αγωνία την επιστροφή των διεθνών παικτών στο Κολόσσι, αφού θέλει να τους έχει όλους υγιείς. Ήδη Μπένσοπ και Μπίσεσβαρ έχουν ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής, ενώ σήμερα θα κάνουν αποθεραπεία οι Κύπριοι διεθνείς.

Αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα τον τεχνικό των κυανολεύκων είναι η περίπτωση του Ιωάννη Πίττα, ο οποίος στα τρία παιχνίδια της εθνικής μας ομάδας είχε γεμάτα 90λεπτα. Διαφορετικά είναι τα δεδομένα με τους Ματέι, Μάρκοβιτς και Βασιλείου οι οποίοι και αυτοί αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους για τον αγώνα της Δευτέρας είναι αμφίβολη και θα χρειαστεί να περιμένει λίγο μέχρι να του ανάψει η ιατρική ομάδα το πράσινο φως ότι μπορεί να τους έχει στη διάθεσή του.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η διοίκηση του Απόλλωνα αποφάσισε πως θα χρησιμοποιήσει ως έδρα στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις για τη σεζόν 2021 -22 το «ΑΕΚ Αρένα». Στο παρελθόν, όταν είχε επιλεγεί από τους κυανόλευκους ως έδρα και πάλι το «ΑΕΚ Αρένα», η λεμεσιανή ομάδα είχε καταφέρει να φτιάξει μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα με εντονότερο παράδειγμα τη νίκη πρόκρισης επί της Μίντιλαντ με το γκολ του Γιάννη Πίττα στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ