aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ανεβαίνουν Μπίσεσβαρ-Παπουνασβίλι, τα δεδομένα με Νταμπό και Σατσέτι

Απόλλων: Ανεβαίνουν Μπίσεσβαρ-Παπουνασβίλι, τα δεδομένα με Νταμπό και Σατσέτι

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Τελευταία προπόνηση σήμερα για τον Απόλλωνα πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα κάνει τη λεμεσιανή ομάδα να μην μπορεί να σκεφτεί οτιδήποτε άλλο πέρα από τη νίκη.

Σημαντικό «όπλο» για τον Γιάννη Πετράκη η επιστροφή του Βαλεντίν Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας, ενώ ακόμα σημαντικότερο είναι το γεγονός πως οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Γκιόργκι Παπουνασβίλι ανεβαίνουν στις προπονήσεις και άρχισαν να συνεργάζονται αρμονικά στα διτέρματα.

Ο Ελλαδίτης προπονητής θα έχει μάλλον στη διάθεσή του και τον Νταμπό αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Όσον αφορά στον άλλο τραυματία, δηλαδή τον Εστεβάν Σατσέτι, συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή. Εκτός επιλογών θα μείνει για ακόμα μια φορά ο Γιοβάνοβιτς. Επίσης εκτός είναι ο τραυματίας Φάνος Κατελάρης και ο Γιώργος Βασιλείου που αποβλήθηκε στο «Αμμόχωστος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ