aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Άνεμος αισιοδοξίας και φορ που θα κάνει τη διαφορά

Απόλλων: Άνεμος αισιοδοξίας και φορ που θα κάνει τη διαφορά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με τις τελευταίες μετεγγραφές έχει εκτοξευθεί η διάθεση και ο ενθουσιασμός ανάμεσα στους οπαδούς του Απόλλωνα. Η απόκτηση ειδικά του Γιάννη Γιαννιώτα δημιουργεί νέα δεδομένα, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να ανεβάσει την επιθετική γραμμή με την ταχύτητα και την ποιότητά του. Τα ίδια ισχύουν για τον Σερζ Γκακπέ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής.

Η αποφασιστικότητα της διοίκησης φέρνει νέο άνεμο αισιοδοξίας και πλέον η προσοχή στρέφεται στην απόκτηση σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά. Ο εκλεκτός έχει επιλεγεί και μένει μόνο η ανακοίνωση της απόκτησής του, ενώ είναι έτοιμες και οι προσθήκες άλλων δύο, ενός μέσου και ενός κεντρικού αμυντικού.

Οι προθέσεις είναι ξεκάθαρες, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανίσχυρη στη νέα σεζόν και να κερδίσει όσα δεν κατάφερε τις δύο προηγούμενες. Μετά τις πρώτες εβδομάδες που ακολούθησαν της λήξης της περιόδου, κατά τις οποίες διαπιστώθηκε απογοήτευση και αμηχανία, άρχισε να αντιστρέφεται το κλίμα.

Διαβάστε επίσης: Αγοράζει Σπόλιαριτς, ακριβότερα από Αρτυματά και Κατελάρη!

Η ομάδα της Λεμεσού ενισχύεται, αλλά αυτό που ανεβάζει την πίστη και την αυτοπεποίθηση όλων είναι η οργάνωση που υπάρχει σε όλους τους τομείς. Βγαίνει υγεία από παντού, υπάρχει το χρήμα και με τις σωστές κινήσεις θα είναι και στη νέα περίοδο δυνατός ο Απόλλων.

Στην Αυστρία, όπου προετοιμάζονται οι κυανόλευκοι, είναι παρών και ο πρόεδρός τους Νίκος Κίρζης, με τους αντιπροέδρους, Φάνο Κιννή και Αντώνη Γλυκύ. Παρακολουθούν από κοντά τη δουλειά που γίνεται, όπως και τα φιλικά, και δηλώνουν ικανοποιημένοι. Ο Κίρζης έχει ήδη μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, τονίζοντάς τους πως τους εμπιστεύεται και πιστεύει σε αυτούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ