aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ανάβει καντήλι στους… αεροπόρους του 90+

Απόλλων: Ανάβει καντήλι στους… αεροπόρους του 90+

Η ισοπαλία (με 1-1) του Απόλλωνα κόντρα στην Ανόρθωση τον έφερε στην κορυφή για πρώτη φορά μετά την 24η αγωνιστική. Τώρα, αν θα είναι μόνο για 24 ώρες θα δείξει στο κυριακάτικο Ομόνοια-Ολυμπιακός.

Όπως και να έχει, η ομάδα της Λεμεσού δεν μπόρεσε να φέρει σε πέρας την αποστολή της, αφού πρώτιστος στόχος της ήταν η νίκη. Αιφνιδιάστηκε ίσως από τη βελτιωμένη κατά πολύ «Μεγάλη Κυρία», ενώ επιθετικά παρουσίασε έλλειψη συγκέντρωσης, με αποτέλεσμα να μην αξιοποιήσει τις πολλές προϋποθέσεις που δημιούργησε.

Πάλι μάλιστα που λειτούργησε ως από μηχανής θεός ο Γκεριέ, σκοράροντας στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, με την προσφιλή μέθοδό του. Να τρυπώνει δηλαδή στην αντίπαλη περιοχή κατά τις εκτελέσεις φάουλ και να αξιοποιεί την ικανότητά του στην… αεροπορία, σκοράροντας δηλαδή με το κεφάλι.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά μάλιστα που οι κυανόλευκοι σώζονται στην καθυστέρηση, αφού προ μίας αγωνιστικής ήταν η σειρά του Μπένσοπ να σκοράρει επίσης με κεφαλιά εις βάρος της Ομόνοιας.

Πλέον, το μυαλό στο Κολόσσι θα επικεντρωθεί στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Απριλίου. Τις προηγούμενες φορές μέτρησε δύο ήττες και μία ισοπαλία απέναντι στη συμπολίτισσά του και εύχεται η τέταρτη, που θα είναι σαφέστατα πιο κρίσιμη από τις άλλες, να αποδειχτεί και φαρμακερή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ