aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ανασύνταξη δυνάμεων και «φρεσκάρισμα»

Απόλλων: Ανασύνταξη δυνάμεων και «φρεσκάρισμα»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με την Αλκή ο Βασιλείου με την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε στο ματς με την ΑΕΛ. Θα επιστρέψει στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Υπενθυμίζουμε πως με την έναρξη των πλέι οφ, όλες οι κίτρινες διαγράφονται. Κόντρα στην Αλκή θα επιστρέψουν οι Ρομπέρζ – Σατσέτι, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στην προηγούμενη αναμέτρηση. Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του ετοιμάζονται για την αντεπίθεση ώστε να καλύψουν το χαμένο βαθμολογικό έδαφος των δύο προηγούμενων αγωνιστικών.

Γιατί ανεξάρτητα από την έκβαση της δικαστικής διαμάχης για το θέμα Ουζόχο, οι κυανόλευκοι δεν τα πήγαν καλά ούτε στο «Αντώνης Παπαδοπουλος». Χρειάζεται ανασύνταξη δυνάμεων και «φρεσκάρισμα» για να διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις τον τίτλο. Στα θετικά περνά το γεγονός πως σε ένα δεκαήμερο θα μπορεί να υπολογίζει ο Κύπριος προπονητής και στους Φοπαλά, Μάρκοβιτς. Στα πλέι οφ θα είναι έτοιμος ο Γιούστε. Οι απουσίες, όπως και να το δει κανείς, στοίχισαν στον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ