aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAπόλλων: Aνανέωση συνεργασίας

Aπόλλων: Aνανέωση συνεργασίας

Η εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει, για τρίτη συνεχή χρονιά, την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με τη Herbalife Nutrition, η οποία και θα συνεχίσει να αποτελεί τον «Επίσημο Προμηθευτή Αθλητικής Διατροφής» της ομάδας και την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας η Γενική Διευθύντρια Herbalife Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου, Ναταλία, Μελισσινού δήλωσε: «Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Απόλλωνα Λεμεσού για την πρόκριση του στους ομίλους του UEFA Europa League καθώς επίσης και για την κατάκτηση του Super Cup. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που για τρίτη συνεχή σεζόν είμαστε ο Επίσημος Προμηθευτής Αθλητικής Διατροφής του Απόλλωνα Λεμεσού. Με αυτή την κορυφαία συνεργασία ενώνουμε τις δυνάμεις μας, προσφέροντας την τεχνογνωσία καθώς και τα προϊόντα Herbalife Nutrition, θέλοντας να συμβάλουμε στην προσπάθεια του Απόλλωνα για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στην Κύπρο και στην Ευρώπη και είμαστε σίγουροι ότι θα έχει μία λαμπρή πορεία και την αγωνιστική περίοδο 2017-18»

Σχετικά με τη Herbalife:

Η Herbalife Nutrition είναι μία παγκόσμια εταιρεία διατροφής που σκοπός της είναι να κάνει τον κόσμο πιο υγιή και ευτυχισμένο. Η εταιρεία είναι σε μία αποστολή για τη διατροφή – βελτιώνοντας τις ζωές των ανθρώπων με εκπληκτικά διατροφικά προϊόντα & προγράμματα – από το 1980.

Μαζί με τους Herbalife Nutrition Ανεξάρτητους Συνεργάτες μας, είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε λύσεις στην ελλιπή διατροφή και την παχυσαρκία, τη γήρανση του πληθυσμού, του κόστους υγειονομικής περίθαλψης και του αυξανόμενου αριθμού επιχειρηματιών ανεξαρτήτου ηλικίας. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα που βασίζονται σε επιστημονικές έρευνες, τα περισσότερα εκ των οποίων παράγονται σε εγκαταστάσεις που χειρίζεται η εταιρεία, εξατομικευμένη υποστήριξη μέσω των Herbalife Nutrition Ανεξάρτητων Συνεργατών και μία υποστηρικτική κοινότητα που εμπνέει τους πελάτες μας να ενστερνιστούν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

Τα προϊόντα εσωτερικής διατροφής, για τη διαχείριση και τον έλεγχο του βάρους, ενέργεια, ευεξία καθώς και τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω των αφοσιωμένων Herbalife Nutrition Ανεξάρτητων Συνεργατών σε περισσότερες από 90 χώρες.

Μέσω των προσπαθειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Herbalife Nutrition υποστηρίζει το Herbalife Family Foundation (HFF) και τα προγράμματα Casa Herbalife για την παροχή καλής διατροφής σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Η Εταιρεία είναι επίσης υπερήφανη για τις περισσότερες από 190 χορηγίες παγκοσμίου φήμης αθλητών, ομάδων και διοργανώσεων ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Cristiano Ronaldo, της LA Galaxy, της ΠΑΕ Ολυμπιακός και αρκετών Ολυμπιακών Ομάδων.

Η εταιρεία έχει περισσότερους από 8,000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο και οι μετοχές της είναι διαθέσιμες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE:HLF) με καθαρές πωλήσεις περίπου $4.5 δισεκατομμύρια το 2016. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε το Herbalife.com ή το IAmHerbalife.com.

Η εταιρεία επίσης ενθαρρύνει τους επενδυτές να επισκεφθούν την ιστοσελίδα επενδυτικών σχέσεων στο ir.herbalife.com καθώς εκεί υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι τελευταίες οικονομικές πληροφορίες και νέα.

HERBALIFE NUTRITION: Η επιλογή των πρωταθλητών! Η δική σου επιλογή!.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ