aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ανακατεύει την τράπουλα και βρίσκει λύσεις ο Αυγουστή

Απόλλων: Ανακατεύει την τράπουλα και βρίσκει λύσεις ο Αυγουστή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο στόχος για τον Απόλλωνα, όπως σε κάθε παιχνίδι, είναι και σήμερα η νίκη. Ειδικότερα τώρα που προέρχεται από την ήττα από τον Εθνικό, θα κυνηγήσει το τρίποντο για να μη χάσει κι άλλο έδαφος αλλά και για να μην πυκνώσουν τα σύννεφα πάνω από τον σύλλογο και να αυξηθεί η μουρμούρα. Πρόκειται για αγώνα, ο οποίος αν εξελιχθεί θετικά, πιθανό να αποτελέσει και το εφαλτήριο για την αντεπίθεση της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στον Απόλλωνα, χωρίς Σελάγια, Χάμπο και Ρομπέρζ στο ντέρμπι!

Ο προπονητής του Απόλλωνα, έχει μελετήσει καλά την αντίπαλό του, ξέρει πώς να την «χτυπήσει» για της κάνει τη ζημιά, αλλά και πώς να περιορίσει τη δράση της. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν εξαρτάται μόνο από το πλάνο και την τακτική του προπονητή. Η έκβαση του αγώνα θα κριθεί και από το πάθος και την αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Υπάρχουν πολλοί λόγοι, καλοί και σοβαροί

Ακόμη, οι λεπτομέρειες μπορούν να κρίνουν το σημερινό ντέρμπι. Συνεπώς, όλα θα παίξουν ρόλο, γι’ αυτό και ο τεχνικός του Απόλλωνα έχει ρίξει το βάρος στην ψυχολογία και καλή προετοιμασία, από κάθε άποψη, των ποδοσφαιριστών του. Ο Αυγουστή δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σελάγια, Κυριάκου, Ρομπέρζ, Βασιλείου και Ψύχα. Ο Αργεντινός επιθετικός και ο Κύπριος μέσος τραυματίστηκαν στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, ενώ ο Γάλλος υπέστη τενοντίτιδα στον αχίλλειο η οποία επιδεινώθηκε στην τελευταία προπόνηση.

Διαβάστε επίσης: «Καμπανάκι» Απόλλωνα σε παίκτες, τοποθέτηση για τις μετεγγραφές Ιανουαρίου

Η πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τον Μολ κάτω από τα δοκάρια, τους Πέδρο και Αγκίρε στα άκρα της άμυνας, Γιούστε και Σάλαϊ το κεντρικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή, Σατσέτι και Μάρκοβιτς είναι οι επικρατέστεροι και πιο μπροστά Παπουλής ή Περέιρα. Στην επίθεση, στα άκρα οι Γιαννιώτας (δεξιά) και Σαρδινέρο (αριστερά). Υποψήφιοι και οι Ενσούε, Πίττας. Στην κορυφή της επίθεσης ο Γκακπέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ