aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αν συνεχίσουν έτσι θα σκορπούν τον τρόμο!

Απόλλων: Αν συνεχίσουν έτσι θα σκορπούν τον τρόμο!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η πιο παραγωγική τριπλέτα ποδοσφαιριστών της επιθετικής γραμμής, στις έξι αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί στο πρωτάθλημα, ανήκει στον Απόλλωνα. Οι Τσάρλισον Μπένσοπ, Μπαγκαλί Νταμπό και Νικολά Ντιγκινί πέτυχαν μαζί εφτά γκολ, τρία ο πρώτος και από δύο οι άλλοι.

Προσθέτοντας δε και τα τέρματά τους στο Γιουρόπα Λιγκ, ο αριθμός φτάνει στα 11. Ο Μπένσοπ δεν είδε δίκτυα εκτός συνόρων, αλλά ο Νταμπό σκόραρε τρεις φορές και ο Ντιγκινί είδε δίκτυα μία φορά. Αν συνεχίσουν λοιπόν να σκοράρουν και οι τρεις με τον ίδιο ρυθμό θα σκορπούν τον τρόμο σε κάθε αντίπαλη άμυνα του κυπριακού πρωταθλήματος.

Επιπρόσθετα, ο Απόλλων «βρήκε» γκολ και από άλλους ποδοσφαιριστές με επιθετικά ή μεσοεπιθετικά καθήκοντα: Φλορεντίν Ματέι 1, Γιάννης Γιαννιώτας 1, Ιωάννης Πίττας 1 και Ντάνιελ Λάρσον 1. Από τη στιγμή που τα γκολ έρχονται κυρίως από τους ποδοσφαιριστές που έχουν πρώτιστη δουλειά την απειλή της αντίπαλης εστίας, είναι δείγμα ότι διαθέτουν την απαραίτητη ποιότητα και ότι η μεταξύ τους συνεργασία βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Άλλωστε οι κυανόλευκοι της Λεμεσού έχουν την πρώτη επίθεση του πρωταθλήματος με 13 γκολ ενεργητικό. Άλλο ένα στοιχείο δηλαδή για τις δυνατότητές τους αναφορικά με την επίτευξη τερμάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ