aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αν δεν γνωρίζουν, δεν θα προχωρήσουν σε καμία απόφαση

Απόλλων: Αν δεν γνωρίζουν, δεν θα προχωρήσουν σε καμία απόφαση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον Απόλλωνα, ξεκαθαρίζουν, πως δεν υπήρξε η οποιαδήποτε συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές για να καταλάβουν τι σκέφτονται όσον αφορά στο ενδεχόμενο μείωσης των αποδοχών τους. Θα περιμένουν ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με την επιστροφή ή όχι στις προπονήσεις και ασφαλώς, εάν η μπάλα θα στηθεί εκ νέου στη σέντρα, θα πράξουν ακολούθως αναλόγως.

«Αν δεν έχουμε τελεσίδικη απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με την έκβαση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου δεν μπορούμε να προβλέψουμε τα επόμενά μας βήματα που αφορούν την ομάδα και τα συμβόλαια γενικότερα», τόνισε χαρακτηριστικά χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στο «Goal».

Στον Απόλλωνα, όπως και στις άλλες ομάδες, περιμένουν την ανακοίνωση των τελικών αποφάσεων που θα ληφθούν μεθαύριο από το Υπουργικό Συμβούλιο, δρομολογώντας ακολούθως τις κινήσεις τους. Κάτι περισσότερο, όπως λένε, δεν μπορούν να κάνουν στο παρόν στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ