aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αν αποδειχτεί καλός «ορειβάτης»...

Απόλλων: Αν αποδειχτεί καλός «ορειβάτης»…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Σωφρόνης Αυγουστή το έκανε ξεκάθαρο προχθές, πως τα παιχνίδια ώς το τέλος του 2019 θα είναι καθοριστικά για το μέλλον του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα. Ρίχνοντας μια ματιά στο πρόγραμμα των κυανόλευκων, θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά στο Τσίρειο τη Νέα Σαλαμίνα (αύριο), την ΑΕΚ (8/12) και την Ανόρθωση (14/12). Μετά θα μεταβούν στο «Στέλιος Κυριακίδης» για το ματς με την Πάφος FC (21/12), ενώ στις 2 Ιανουαρίου θα υποδεχθούν την Ομόνοια στο Τσίρειο.

Αν σε αυτούς τους αγώνες, εξασφαλίσουν 15 βαθμούς, θα επανέλθουν δριμύτεροι και αποφασιστικοί. Κερδίζοντας, έστω και τα τέσσερα από τα πέντε θα είναι σε καλό δρόμο. Αν μπορέσουν και κερδίσουν όλους τους αντίπαλους τους θα βρεθούν σε πλεονεκτική θέση, όμως το πιο σημαντικό, είναι πως οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ανακτήσει για τα καλά την αυτοπεποίθησή τους.

Διαβάστε επίσης: Σωφρόνης: Έβαλε στο μετεγγραφικό στόχαστρο παίκτες από την Κύπρο

Ο Απόλλων παρουσιάστηκε  αρκετά καλός στα τελευταία παιχνίδια και έδωσε υποσχέσεις για τη συνέχεια, εφόσον όμως βελτιωθεί σε κάποιους τομείς. Κυρίως αυτό που χρειάζεται ο Απόλλων είναι να σταθεροποιήσει την απόδοσή του και να εξαλείψει τα κενά διαστήματα που έχει. Για παράδειγμα με τη Δόξα και πιο πριν με τον ΑΠΟΕΛ, είχαν καλά εικοσάλεπτα, αλλά και κάποια κενά στην απόδοσή τους.

Το θέμα είναι καθαρά αγωνιστικό και αυτό που χρειάζεται είναι οι ποδοσφαιριστές να βρουν ένα σταθερό ρυθμό. Αν εξαλειφθούν τα κενά διαστήματα, τότε ο Απόλλων θα ελπίζει πως θα φτάσει εκεί που θέλει.

Η ουσία βέβαια δεν είναι να αποδίδει μόνο καλό ποδόσφαιρο, αλλά να παίρνει και αποτελέσματα, αφού στο τέλος αυτά θα παίξουν και τον πιο σημαντικό ρόλο. Τα συνεχόμενα καλά αποτελέσματα θα βοηθήσουν ώστε αρχικά η ομάδα να πλησιάσει τους πρωτοπόρους και στη συνέχεια να κάνει μια πιο έντονη αντεπίθεση, με ένα ντεμαράζ που θα τη φέρει κοντά στον στόχο της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ