aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: «Αλμυρός» ο Μπρούνο Γκάμα, ζητά €380.000 ακατέβατα!

Απόλλων: «Αλμυρός» ο Μπρούνο Γκάμα, ζητά €380.000 ακατέβατα!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στην Ελλάδα επιμένουν και αναφέρουν πως ο Μπρούνο Γκάμα ενδιαφέρει τον Απόλλωνα. Ο Πορτογάλος επιθετικός που ξεχώρισε αγωνιζόμενος στον Άρη, δεν τα βρήκε στο οικονομικό με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Η αλήθεια είναι πως στον Απόλλωνα ρώτησαν, συνέλεξαν πληροφορίες, διαπιστώνοντας πως οι οικονομικές απαιτήσεις του ξεπερνούν τις δυνατότητες της ομάδας.

Ο 32χρονος αξιώνει περίπου 380.000 ευρώ (καθαρά) ετησίως ώστε να πει το «ναι», ποσό που δεν είναι διατεθειμένοι να βγάλουν από το ταμείο οι κυανόλευκοι. Όσο αξιόλογη επιλογή κι αν αποτελεί ο Πορτογάλος επιθετικός, σε καμία περίπτωση η διοίκηση Νίκου Κίρζη δεν μπαίνει σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που προβάλλουν τόσο μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις. Εάν στην πορεία ο Μπρούνο Γκάμα μειώσει αισθητά το κασέ του και παραλλήλως, ο Απόλλων δεν έχει κλείσει άλλον παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, τότε μιλάμε για μιαν άλλη ιστορία. Επί της παρούσης, ο Πορτογάλος δεν απασχολεί. Η ομάδα της Λεμεσού, υπενθυμίζουμε, πως κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού και ενός επιτελικού μέσου.

Εν τω μεταξύ, νέο φιλικό ματς δίνει στις 19:00 ο Απόλλων με αντίπαλο τον Άρη. Θα διεξαχθεί στο Τσίρειο Στάδιο και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Ο Ντιγκινί επιστρέφει την Παρασκευή από τη Γερμανία, οπότε δεν θα είναι διαθέσιμος. Ο Έκτορ Γιούστε αισθάνεται καλύτερα, ενώ ερωτηματικό παραμένει εάν θα αγωνισθούν οι Τζιόρτζε Ντένιτς, Εμίλιο Ενσούε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ