aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Άλλο ένα τεστ πριν αρχίσει να καταλήγει ο Σωφρόνης

Απόλλων: Άλλο ένα τεστ πριν αρχίσει να καταλήγει ο Σωφρόνης

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά τη φιλική νίκη επί της ΑΕΛ (2-1) και του Άρη (5-0), ο προπονητής του Απόλλωνα έχει άλλη μια ευκαιρία για να αντλήσει συμπεράσματα όσον αφορά στον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του. Στο σημερινό νέο φιλικό ματς (19:00) στο κεκλεισμένων των θυρών Τσίρειο (ζωντανά από το apollonwebtv), αυτή τη φορά απέναντι στην ΑΕΚ, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα μοιράσει την τράπουλα βάσει των «μηνυμάτων» που άντλησε στα προηγούμενα 90λεπτα.

Τόσο για τον τακτικό σχηματισμό όσο και την προσφορά παικτών. Εν ολίγοις, ο Κύπριος κόουτς αρχίζει να βάζει σε μία σειρά τις σκέψεις του ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ. Τα είπε και με το ιατρικό τιμ σχετικά με τον βαθμό ετοιμότητας του Έκτορ Γιούστε, ο οποίος ένεκα μυϊκής ενόχλησης προτιμήθηκε να μείνει εκτός επιλογών στα τελευταία δύο φιλικά.

Ο Νικολά Ντιγκινί απουσίαζε για λίγες μέρες στο εξωτερικό, οπότε θα κρίνει ο Σωφρόνης Αυγουστή κατά πόσον θα τον χρησιμοποιήσει. Ο Χάμπος Κυριάκου ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ανεβάζοντας εντάσεις, ενώ ο Τζιόρτζε Ντένιτς «τρέχει» για να καλύψει το χαμένο έδαφος λόγω κορωνοϊού.

Ενδιαφέρον, επίσης, παρουσιάζει το πώς θα χειριστεί ο Κύπριος τεχνικός την περίπτωση του Εμίλιο Ενσούε. Παρά το γεγονός ότι προπονείται κανονικά από την αρχή της προετοιμασίας, δεν πήρε ούτε λεπτό χρόνου συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια. Κάτι που προφανώς «φωτογραφίζει» και το μέλλον του στον Απόλλωνα. Σχετικά με τα μετεγγραφικά ζητήματα, συνεχίζονται οι ενέργειες για την προσθήκη ενός μέσου με οργανωτικές ικανότητες. Ματιές «πέφτουν» και σε επιθετικούς παίκτες, με τους κυανόλευκους να προετοιμάζουν το έδαφος για ανακοίνωση την επόμενη εβδομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ