aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αλλάζει τη μισή (και βάλε) ενδεκάδα ο Γιάννης Πετράκης

Απόλλων: Αλλάζει τη μισή (και βάλε) ενδεκάδα ο Γιάννης Πετράκης

TOY AΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Γιάννης Πετράκης δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την παρουσία του Απόλλωνα στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ και, με βάση τις δοκιμές στο Κολόσσι, θα προχωρήσει σε σημαντικές διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα του σημερινού αγώνα με την Ένωση. Από τη θέση κάτω από τα δοκάρια έως στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας, Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς, συγκεντρώνει πολύ καλές πιθανότητες για να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του. Με δεδομένο το γεγονός πως οι Έκτορ Γιούστε, Γιώργος Μαλεκκίδης, Γιάννης Γιαννιώτας και Νικολά Ντιγκινί δεν υπολογίζονται στο πλάνο του Ελλαδίτη κόουτς, οι Ντόναλντ Γκεριέ, Χάμπος Κυριάκου, Εστεβάν Σατσέτι, Γκιόργκι Παπουνασβίλι και Μπακαλί Νταμπό αναμένεται ότι θα πάρουν φανέλα βασικού.

Οι Βαλεντίν Ρομπέρζ, Ζοάο Πέδρο, Ιωάννης Πίττας, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ένας εκ των Φλορεντίν Ματέι, Σάσα Μάρκοβιτς θα συμπληρώσουν το παζλ της ενδεκάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ