aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αλλαγή στον μετεγγραφικό σχεδιασμό, πιθανή αποχώρηση

Απόλλων: Αλλαγή στον μετεγγραφικό σχεδιασμό, πιθανή αποχώρηση

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ

Στον Απόλλωνα η μη ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Καρέκα αναγκαστικά αλλάζει και τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Οι γαλάζιοι από την αρχή έψαχναν έναν επιθετικό για τον κατάλογο Β έτσι ώστε να έκαναν άλλη μια κίνηση που είχαν στον κατάλογο Α για να δώσουν βάθος σε τουλάχιστον μια θέση στη μεσαία γραμμή με παίκτη που θα είχε την απαιτούμενη εμπειρία στη θέση ίσως του αμυντικού χαφ. 

Το ναυάγιο της περίπτωσης του Καρέκα αναγκάζει τον Πέτρο Κονναφή να κινηθεί ανάποδα αφού έκλεισε τον Καρ ποδοσφαιριστή που θα πάρει θέση στον κατάλογο Α. Με την κίνηση αυτή οι γαλάζιοι ολοκλήρωσαν τις 15 θέσεις κοινοτικών και ξένων ποδοσφαιριστών.

Με αυτή την εξέλιξη Αυγουστή και Κονναφής ψάχνουν για τουλάχιστον έναν παίκτη κάτω των 22 που να μπορεί να δώσει βοήθειες μεσοαμυντικά. Φυσικά το πιο πάνω είναι το ένα σενάριο αφού υπάρχει και το άλλο που λέει πως αν βρεθεί κάτι πολύ καλό θα αποδεσμευτεί κάποιος από τους παίκτες που ήδη είναι στο ρόστερ της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ