aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Άλλα δέκα ματς στην κόψη του ξυραφιού

Απόλλων: Άλλα δέκα ματς στην κόψη του ξυραφιού

Δεν μπορεί κανείς όση απογοήτευση και αν επικρατεί να τα μηδενίζει όλα. Ο Απόλλων βρίσκεται στο -2 από την κορυφή, δηλαδή σε απόσταση βολής. Υπάρχουν άλλα δέκα παιχνίδια στη μάχη για τον τίτλο και δεν υπάρχει περίπτωση να τα παρατήσει. Ούτε βέβαια είναι σωστό να μηδενίζονται επειδή η ομάδα ηττήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως έλειπαν πολλά στοιχεία από αυτά που θα έδιναν τη νίκη στην ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο Κύπριος προπονητής ήταν πικραμένος από την ήττα και από άλλα γεγονότα, αλλά είναι υποχρεωμένος να σηκώσει μανίκια και να επιστρατεύσει ό,τι καλύτερο διαθέτει για να μείνει ο Απόλλων στο κυνήγι του τίτλου. Η αρχή θα γίνει το Σάββατο στο Τσίρειο (18:00), όπου οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Ομόνοια. Είναι ευκαιρία να κάνουν ποδαρικό με νίκη στη δεύτερη φάση για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου. Άλλωστε την τρίτη αγωνιστική, αφού προηγηθεί και το ματς με την ΑΕΛ, θα φιλοξενήσουν και πάλι τον ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό, οπότε όλα είναι πιθανά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ