aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αλάνθαστος στο 2019, συνεχίζει την αντεπίθεση

Απόλλων: Αλάνθαστος στο 2019, συνεχίζει την αντεπίθεση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έκανε το καθήκον του ο Απόλλων απέναντι στην Δόξα (2-0), έβαλε στο «σακούλι» άλλους τρεις βαθμούς και συνεχίζει την αντεπίθεσή του. Η ομάδα της Λεμεσού παραμένει χωρίς βαθμολογική απώλεια μέσα στο 2019 και έτσι θέλει να συνεχίσει για να διατηρήσει αμείωτες τις πιθανότητές της για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Απόλλων μέχρι το ημίωρο σημείωσε δύο γκολ και στη συνέχεια με σωστή διαχείριση έφτασε στη δωδέκατη του νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας την καλύτερη επίθεση (43 γκολ) και την καλύτερη άμυνα (14 γκολ). Μάγκλιτσα και Σελάγια είδαν δίκτυα και απέδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ στα ευχάριστα καταγράφεται η επιστροφή του Παπουλή. Ο Βάλε, στην 300η συμμετοχή του με τη φανέλα των γαλάζιων, απέκρουσε (ξανά) πέναλτι του Μίτρεα στο 55’ και συνέβαλε για άλλη μία φορά στη νίκη της ομάδας του.

Το παιχνίδι με την Δόξα ανήκει στο παρελθόν με τον Απόλλωνα να ξεπερνά ένα δύσκολο εμπόδιο με ιδανικό τρόπο και η προσοχή στράφηκε ήδη στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής με την Ανόρθωση. Ο Σωφρόνης Αυγουστή κατέγραψε χθες με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις των αντίπαλων του και από σήμερα θα αρχίσει την προετοιμασία για τον αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο αγώνας με την «Κυρία» είναι ο πρώτος μιας σειράς ντέρμπι, αφού ακολουθούν οι αναμετρήσεις κόντρα στην ΑΕΛ (20η αγωνιστική) και ΑΠΟΕΛ (22η αγωνιστική) μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

Πλην των Γιούστε, Φοπαλά και Μάρκοβιτς οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και ο Σωφρόνης Αυγουστή καταστρώνει το πλάνο του έχοντας γεμάτο το «οπλοστάσιο». Το ματς της επόμενης αγωνιστικής είναι από τα πιο κρίσιμα και σημαντικά του 2019, καθώς με νίκη στη Λάρνακα η ομάδα της Λεμεσού θα πάρει τεράστια δυναμική και θα συνεχίσει με την ψυχολογία στα ύψη το κυνήγι της πρώτης θέσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ