aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: «Αλάνθαστος» ο Ρομπέρζ

Απόλλων: «Αλάνθαστος» ο Ρομπέρζ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά από μία ολόκληρη αγωνιστική περίοδο στο περιθώριο, ο Βαλεντίν Ρομπέρζ επέστρεψε δυναμικά! Ο διακόπτης του Γάλλου ανέβηκε, αποτελώντας βασικό και αναπόσπαστο στέλεχος του Απόλλωνα. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ομάδας που δεν έλειψε ούτε δευτερόλεπτο από τον αγωνιστικό χώρο κατά την τρέχουσα περίοδο, δείγμα προφανώς των λύσεων που δίνει στη σκακιέρα του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο έμπειρος παίκτης μέτρησε σερί 90λεπτα στο πρωτάθλημα και δη στα ματς απέναντι σε Δόξα, Ερμή, Πάφος FC και Ανόρθωση. Επίσης, κατέγραψε φουλ συμμετοχές στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις κόντρα σε Σαμπουρτάλο, ΟΦΗ και Λεχ Πόζναν. Μπορεί στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι να βυθίστηκε στη μετριότητα, όπως και η πλειονότητα των συμπαικτών του, πλην όμως η εν λόγω απόδοση, δεν μπορεί να διαγράψει τις προηγούμενες σταθερές εμφανίσεις του. Με την επιλογή τριάδας στην οπισθοφυλακή, ο Ρομπέρζ ανταποκρίθηκε σε ικανοποιητικό βαθμό, δείχνοντας πως έχει την ικανότητα για να κατευθύνει τους συμπαίκτες του.

Για τον Γάλλο, είχαν γραφτεί και ειπωθεί πάρα πολλά στη λήξασα σεζόν. Παρέμεινε στην ομάδα της Λεμεσού, δούλεψε εντατικά και έπεισε τον προπονητή του κατά την περίοδο της προετοιμασίας ότι άξιζε της εμπιστοσύνης του. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ρομπέρζ αποτελεί χρήσιμο «εργαλείο» για τον Αυγουστή, με τον Κύπριο να θεωρεί πως θα επιστρέψει (με τη σειρά του) στις καλές εμφανίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής είναι ο Τζιόρτζε Ντένιτς. Ο Σέρβος μέσος χρησιμοποιήθηκε σε όλα τα παιχνίδια στο αρχικό σχήμα και μόλις σε ένα εξ αυτών έγινε αλλαγή. Αναφερόμαστε στον αγώνα με τη Σαμπουρτάλο, όπου αντικαταστάθηκε στο 64ο λεπτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ