aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αγωνία για Μάγκλιτσα

Απόλλων: Αγωνία για Μάγκλιτσα

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έκανε κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τον Ερμή και όπως φαίνεται θα χρησιμοποιήσει μέχρι ενός σημείου άλλη ενδεκάδα μεθαύριο κόντρα στη Δόξα. Θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση του Μάγκλιτσα, ο οποίος έγινε αλλαγή, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον μηρό. Ήταν σε μια φάση στο κέντρο του γηπέδου, όταν ο Κροάτης δέχθηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα. Τη θέση του πήρε ο Στυλιανού, που ήταν φιλότιμος και συγκινητικός.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του προψεσινού αγώνα και τους έδειξε προς τα πού πρέπει να βλέπει η πυξίδα τους. Τώρα που ξεκαθαρίζει και η θέση των ομάδων στον 8ο όμιλο, οι κυανόλευκοι με όλες τις εμπειρίες που μάζεψαν, θα συγχρονίσουν τις κινήσεις τους για να συνεχίσουν την αλάνθαστη πορεία τους στο πρωτάθλημα. Σήμερα και αύριο θα γίνουν χαλαρές προπονήσεις και μεθαύριο, οι κυανόλευκοι θα ταξιδέψουν στη Λευκωσία για να κυνηγήσουν την έκτη τους νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ