aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: «Αγνοείται» παρατεταμένα

Απόλλων: «Αγνοείται» παρατεταμένα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Βαχίντ Σελίμοβιτς είχε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι, από τις 11 Ιουλίου, όταν ξεκίνησε βασικός στον εκτός έδρας αγώνα με τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό, όμως, έγινε καλά και ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς τον έριξε στη μάχη του ΓΣΠ το περασμένο Σάββατο. Φάνηκε ότι θέλει παιχνίδια στα πόδια του, όμως δεν είναι σίγουρο, αν θα είναι δίπλα στον Έκτορ Γιούστε και την Παρασκευή στο ματς με την ΑΕΚ.

Υπάρχει και το σενάριο να χρησιμοποιηθεί στην άμυνα ο Χάμπος Κυριάκου και να επανέλθει ο Εστέβαν Σατσέτι. Ο τελευταίος δεν έχει πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής και δημιουργούνται ερωτηματικά. Η ενδεκάδα του Απόλλωνα για μια περίοδο, ξεκινούσε πάντα από αυτόν, όμως τώρα είναι εξαφανισμένος.

Διαβάστε επίσης: «Πυρά» Φανούριου, ενοχλημένοι στον Απόλλωνα

Πιθανό να περιμένουμε άλλες δυο, τρεις αγωνιστικές για να αντιληφθούμε τις προθέσεις του νέου προπονητή. Μετά τα αμυντικά προβλήματα που παρουσίασε ο Απόλλων με την Πάφος FC, ανέμεναν ότι με την Ομόνοια θα ήταν βασικός, ειδικά και λόγω των απουσιών που υπήρχαν. Κόντρα στην ΑΕΚ δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, πως ο τεχνικός του Απόλλωνα θα ρίξει στη μάχη τον Σατσέτι, που μπορεί να του δώσει πολλές βοήθειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ