aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αυτό που κάνει τη διαφορά

Απόλλων: Αυτό που κάνει τη διαφορά

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ο Γιάννης Πετράκης και οι παίκτες του Απόλλωνα πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό ήξεραν πως, σε περίπτωση στραβοπατήματος θα πήγαινε περίπατο και η φετινή σεζόν. Παρά την πίεση που υπήρχε, κατάφεραν και πήραν τους τρεις βαθμούς σε ένα παιχνίδι που η απόδοση τους δεν ήταν και η καλύτερη. Σε αυτά τα παιχνίδια μετρά η ουσία, το αποτέλεσμα και αυτό ήταν το ζητούμενο.

Στα θετικά, πέρα από τη νίκη, το γεγονός πως ο Απόλλων για ακόμα ένα παιχνίδι, το δεύτερο στη σειρά, δεν δέχτηκε γκολ. Είναι κάτι που δείχνει πως η αμυντική συμπεριφορά του στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος κάνει τη διαφορά, αλλά και δίνει δυναμική στην ομάδα.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο σε αυτά τα παιχνίδια είναι η παρουσία του Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Σημαντικό για τον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος πήρε τη θέση του τερματοφύλακα σε μια κρίσιμη περίοδο. Σε πέντε παιχνίδια που υπερασπίστηκε την εστία των κυανόλευκων, δέχθηκε τρία γκολ, δύο από την Ανόρθωση (το ένα με πέναλτι) και ένα από την Ένωση (επίσης με πέναλτι).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ