aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αυτό που ενόχλησε πολύ περισσότερο

Απόλλων: Αυτό που ενόχλησε πολύ περισσότερο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ.  ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Απογοήτευση, πικρία και προβληματισμό προκάλεσε η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ. Δικαιολογημένη θα τη χαρακτήριζε κάποιος, γιατί μέχρι το 60ό λεπτό τουλάχιστον, όλα κυλούσαν υπέρ του Απόλλωνα. Η καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και το γκολ του Σελάγια (48΄) έδιναν την εντύπωση πως θα κέρδιζε και θα έκανε σημαντικό άλμα στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Απόλλων έχασε την ευκαιρία να πάρει τουλάχιστον τον ένα βαθμό που θα τον διατηρούσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την πρώτη θέση έπεσε στη δεύτερη και βλέπει πλέον εκ νέου την πλάτη του ΑΠΟΕΛ. Εκείνο που ενοχλεί είναι πως σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, σε μικρό χρονικό διάστημα, παρότι η ομάδα του Αυγουστή προηγήθηκε, δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Και ακόμη χειρότερα, ούτε στην ισοπαλία δεν έμεινε.

Διαβάστε επίσης: Σπάνε το κεφάλι τους…

Ο Απόλλων δεν διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο το υπέρ του προβάδισμα, ούτε ήλεγξε το ρυθμό. Έβλαψε και το γεγονός πως οι γραμμές μοιράστηκαν στα δύο, με τους παίκτες να χάνουν τη συγκέντρωσή τους. Οι μέσοι δεν βοήθησαν την άμυνα, η οποία έγινε έρμαιο στις ορέξεις του Αλ- Τάαμαρι. Τρεις φάσεις ήταν αρκετές για να φέρουν την ανατροπή για τους γαλαζοκίτρινους, με την άμυνα να μην μπορεί να αντιδράσει αποτελεσματικά. Από το +2 , ο Απόλλων βρέθηκε στο -1 από την κορυφή, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί. Ο ΑΠΟΕΛ απέκτησε προβάδισμα, όμως απομένουν άλλες εφτά αγωνιστικές, άρα 21 διαθέσιμοι βαθμοί, οπότε τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Η διακοπή δίνει την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να διορθώσει τα κακώς έχοντας και να παρουσιάσει πανέτοιμη την ομάδα. Επόμενος αντίπαλος είναι η ΑΕΚ, την οποία θα αντιμετωπίσει στο «Αρένα» το μεθεπόμενο Σάββατο. Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι στη σειρά, όπως και όσα ακολουθούν στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ