aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αυτό είναι που προβληματίζει έντονα με τον Ενσούε...

Απόλλων: Αυτό είναι που προβληματίζει έντονα με τον Ενσούε…

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στο Active 107.4 & 102.5, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους προβληματίζει τη διοίκηση της ομάδας η στάση του Εμίλιο Ενσούε, ο οποίος από τη μία εξέφρασε πρόθεση να αποχωρήσει και από την άλλη μέσα σε πολύ σύντονο διάστημα ανέτρεψε το σκεπτικό του σε επιθυμία παραμονής.

Αυτό βάζει σε σκέψεις όπως είπε τη διοίκηση στο τι θα πράξει με τον Ισπανό πολυθεσίτη άσο με καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα, ενώ για τον Τσάρλισον Μπένστσοπ, ανέφερε πως θα υπάρξει κατάληξη μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Ο Εκπρόσωπος Τύπο της Εταιρείας Απόλλων αρχικά είπε: «Ο Ενσούε απάντησε μετά από αρκετές μέρες θετικά στη μείωση απολαβών (7.5%) την οποία του υπέβαλε η διοίκηση. Αυτό που μας προβληματίζει εντονότατα χωρίς να σημαίνει οτιδήποτε και θέλω να αποδοθούν σωστά οι δηλώσεις μου, διότι κάπου αλλού πρόσεξα πως υπήρχε ένα κενό, είναι πως μας προβληματίζει επαναλαμβάνω η πρόθεσή του για αποχώρησή του από τον Απόλλωνα και η ολική ανατροπή του σκεπτικού του να παραμείνει στην ομάδα».

«Είναι κάτι που μας προβληματίζει χωρίς να σημαίνει οτιδήποτε και θα το εξετάσουμε τις αμέσως επόμενες μέρες. Δεν είναι θέμα σκέψης αλλά προβληματισμού. Κατά πόσο όντως επιθυμεί να παραμείνει στον Απόλλωνα. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Οποιαδήποτε ερωτήματα θα απαντηθούν από τη διοίκηση μέσω απόφασης. Δεν θα προτρέξω. Δεν κατατέθηκε πρόταση για διακοπή συμβολαίου. Ο Απόλλωνας είναι προβληματισμένος με τις δύο εκ διαμέτρου αντίθετες σκέψεις του παίκτη σε σύντομο χρονικό διάστημα», υπογράμμισε ακολούθως.

Για τον Μπένστσοπ, είπε: «Εντός της εβδομάδας αυτής, μέχρι το τέλος θα αποφασίσει. Αν αποδεχθεί τη μείωση θα παραμείνει. Στα ποδοσφαιρικά έκαναν παζάρια (σ.σ. εννοεί την πλευρά των δύο παικτών) που δεν τους βγήκαν».

Και συνέχισε σχετικά με την  πρόταση της διοίκησης που ισχύει για όλους τους παίκτες για να τηρούνται οι ισορροπίες: «Σε όλες τις περιπτώσεις “κέρδισε” η διοίκηση. Σε εισαγωγικά. Ήταν μία πάρα πολύ σωστή πρόταση ηθικά και οικονομικά. Δεν έχει χαμένο η υπόθεση. Σε μια οικονομικά δύσκολη περίοδο και συγκυρία για την Εταιρεία και ακόμη χειρότερα για τον κόσμο όλο με τη μικρή αυτή μείωση σε πολύ μεγάλα συμβόλαια, αντιλαμβάνεστε πως όλοι έχουν κερδίσει. Για να λειτουργεί μία ομάδα σωστά, όπως και σε κάθε οικογένεια πρέπει να τηρούνται οι όροι και οι κανονισμοί. Τους κανόνες τους θέτει οι ομάδα και όσοι διατηρούν συμβατικές υποχρεώσεις μαζί της πρέπει να τους τηρούν ευλαβικά. Όσοι αντιτίθενται με το παραμικρό, η πόρτα είναι ορθάνοιχτη και όποιος θέλει αποχωρεί λύνοντας το συμβόλαιό του. Όποιος δεν θέλει μπορεί να αποδεσμευτεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να διαπραγματευτούμε κανέναν από τους όρους που θέτει η διοίκηση με οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή.

Καταλήγοντας σημείωσε: «Η μείωση είναι η ίδια για όλους. Είναι διαφορετική η κάθε συμβατική υποχρέωση σε συνάθροιση με τον κάθε ποδοσφαιριστή, γιατί ο καθένας διαπραγματεύεται την αξία, ποιότητά του και τις παραστάσεις του, τις εμπειρίες του. Πρέπει να διατηρούνται οι ισορροπίες. Όταν υπάρχει ένας κανόνας για όλους και να τηρείται από όλους. Όταν δεν διατηρούνται οι ισορροπίες θα διασαλευτεί και η ηρεμία και πολλά άλλα πράγματα στα αποδυτήρια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ