aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αυτό δεν ξανάτυχε στον Αυγουστή!

Απόλλων: Αυτό δεν ξανάτυχε στον Αυγουστή!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η ήττα του Απόλλωνα από τον ΑΠΟΕΛ (1-4) ήταν η τέταρτη διαδοχική, καθώς προηγήθηκαν τα… χαστούκια από την ΑΕΛ (0-2), από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (0-1) και από την Πάφος FC (2-3). Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην προπονητική καριέρα του Σωφρόνη Αυγουστή.

Τρεις ήττες στη σειρά είχε σε δύο περιπτώσεις της περασμένης σεζόν. Πρώτα ήρθαν οι αποτυχίες απέναντι σε ΑΠΟΕΛ (1-3, 25η αγωνιστική), ΑΕΚ (1-2, 26η αγωνιστική) και ΑΕΛ (1-2, κύπελλο). Έπειτα, ηττήθηκε διαδοχικά στις τελευταίες αγωνιστικές του προηγούμενου πρωταθλήματος (30ή-32η αγωνιστική): ΑΠΟΕΛ 0-3, ΑΕΚ 1-2, Νέα Σαλαμίνα 1-2.

Διαβάστε επίσης: Σωφρόνης: «Δεν γίνεται οποιοσδήποτε να σταματά να παίζει…»

Με τη χθεσινή τους ήττα, οι «κυανόλευκοι» κόλλησαν στην 4η θέση της βαθμολογίας και παρέμειναν στους οκτώ πόντους μακριά από την κορυφή, ενώ κινδυνεύουν να απομακρυνθούν περισσότερο από την πρώτη θέση εάν σήμερα η Ανόρθωση κερδίσει τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ – Απόλλων: «Ζωγραφιά» του Σατσέτι και ισόπαλο το ντέρμπι (video)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ