aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αυτά που γυροφέρνουν στο μυαλό του Αυγουστή

Απόλλων: Αυτά που γυροφέρνουν στο μυαλό του Αυγουστή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στο μυαλό του Σωφρόνη Αυγουστή, «παίζουν» έντονα αλλαγές στο σχήμα και στα πρόσωπα, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με την Ζελέζνιτσαρ. Ο Κύπριος τεχνικός έχει καταλήξει με ποιους ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσει την αναμέτρηση απέναντι στην Ντιναμό Μπρεστ στο ΓΣΠ.

Διαβάστε επίσης: Επέκταση με Καρώ και δανεικός στην Πάφο

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρησιμοποιήσει τον Ζελάγια στην κορυφή της επίθεσης και τον Περέιρα σε ρόλο επιτελικού μέσου. Αυτή η κίνηση θα επιφέρει μετακίνηση του Παπουλή στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Οι δύο Αργεντινοί ήταν εξαιρετικοί όταν πέρασαν στον αγώνα ως αλλαγή στον επαναληπτικό εναντίον της Ζελέζνιτσαρ και συνεργάστηκαν άψογα. Το πιο πάνω σενάριο αφήνει εκτός ενδεκάδας τον Μάγκλιτσα, ο οποίος δεν ήταν και στα καλύτερά του στα δύο ματς με τη Ζελέζνιτσαρ. Είναι πάντως σίγουρο πως η τεχνική ηγεσία έχει κάνει φύλλο και φτερό τον τρόπο παιχνιδιού της αντίπαλης ομάδας και ο Αυγουστή είναι έτοιμος να παρουσιάσει ό,τι καλύτερο για να φτάσει η ομάδα του στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Από τη μια να σκοράρει, από την άλλη να μην δεχθεί γκολ

Ο Κύπριος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει έτοιμο και τον Κέβιν Μπρου, ο οποίος στο διάστημα που αγωνίστηκε με τους Βόσνιους ήταν εξαιρετικός. Ο Αυγουστή έχει, λοιπόν, όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, πλην του Σουμά, ο οποίος όμως διατηρεί πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή.

Οι κυανόλευκοι είναι από κάθε άποψη έτοιμοι και όποιοι κι αν αγωνιστούν, αναμένεται πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην πρόκληση που θα έχουν μπροστά τους. Παίζοντας με την Μπρεστ, είναι μόλις ένα βήμα πριν τα πλέι οφ και την είσοδό τους στους ομίλους. Με ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο θα πάνε στον επαναληπτικό με πιο καθαρό μυαλό για να σφραγίσουν την πρόκριση.

Δεν προτρέχουν, όμως, αφού προέχει το σημερινό παιχνίδι, η συγκέντρωση και η αποτελεσματικότητα που θα έχουν και να μην επιτρέψουν στον αντίπαλο τους να σκοράρει.  Θα παίξει ρόλο η τακτική αλλά και η διάθεση και το πάθος των ποδοσφαιριστών για να κερδίσουν τον αντίπαλό τους, κάνοντας το βήμα για την πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ