aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αυτά χρειάζεται για να παραμείνει στο προσκήνιο…

Απόλλων: Αυτά χρειάζεται για να παραμείνει στο προσκήνιο…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έχει λόγους να θέλει την επιστροφή του στις νίκες το απόγευμα ο Απόλλων, με αντίπαλο την ΑΕΚ. Εδώ και δύο αγωνιστικές είναι χωρίς νίκη, μετά τις δύο ισοπαλίες με την Ανόρθωση και την ΑΕΛ, όμως δεν θέλει σήμερα το τρίποντο μόνο για να το χαρούν οι ποδοσφαιριστές και οι οπαδοί του.

Χρειάζεται άμεσα τη νίκη για να παραμείνει στο προσκήνιο της διεκδίκησης του τίτλου. Η αντεπίθεση του Απόλλωνα, άρχισε από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 4 του περασμένου Γενάρη στο ΑΕΚ Αρένα (1-3) και με τον ίδιο τρόπο θέλει και σήμερα να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η ισοπαλία δεν βολεύει τα σχέδια της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή. Αν δεν νικήσουν οι κυανόλευκοι θα απολέσουν νέο έδαφος, ενώ με νίκη σκαρφαλώνουν στη δεύτερη θέση και ανακτούν νέα δυναμική για τη συνέχεια. Συνεπώς η νίκη είναι μονόδρομος και άλλο αποτέλεσμα δεν θα αρέσει. Κόντρα στην ΑΕΚ, ο Απόλλων θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και υπομονή, ασταμάτητο τρέξιμο και ουσία.

Θα χρειαστεί το γκολ, κάτι που του έλειψε στα δύο τελευταία ματς. Δεν σκόραρε με την Ανόρθωση, ενώ ισοφάρισε την ΑΕΛ στις καθυστερήσεις. Οι κυανόλευκοι δεν θέλουν με τίποτε να έχουν παρόμοια καρδιοχτύπια, γι’ αυτό και από την αρχή θα μπουν αποφασισμένοι να επιβάλουν το παιχνίδι τους και να φθάσουν στο γκολ που θα τους δώσει άλλο αέρα.

Ο Χάμπος Κυριάκου θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή, βοηθώντας ανασταλτικά και στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ  ο Γκιέ Γκιέ έχει προβάδισμα για να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης αντί του Πίεχ. Κλειδί γα να φτάσει στη νίκη ο Απόλλων, είναι να μη δεχθεί γκολ, απέναντι σε μια ομάδα με καλούς επιθετικούς και μέσους που σκοράρουν.

Οι κυανόλευκοι έχουν τις λύσεις για να φτάσουν στο γκολ, όμως θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια στα άκρα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει πάρει τις αποφάσεις του σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα και δεν αναμένεται να δοκιμάσει κάτι «extreme», με τους Μπεντόγια και Πίεχ να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ