aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπώλειες εκτός προγράμματος

Απώλειες εκτός προγράμματος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την χειρότερη της εμφάνιση την φετινή σεζόν πραγματοποίησε κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου η ΑΕΚ με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη της φετινή ήττα μακριά από την Αρένα. Τα αγωνιστικά προβλήματα που είχε και η κούραση από το ταξίδι στην Ελβετία θα μπορούσαν να αποτελέσουν μία καλή δικαιολογία για τους Λαρνακείς.

Κάτι όμως που δεν συμβαίνει σύμφωνα με όσα δήλωσε στο «Goal» ο εκπρόσωπος Τύπου, Κυριάκος Δημητρίου: «Δεν αποτελεί δικαιολογία η κούραση, αφού και σε άλλα παιχνίδια κουβαλούσαμε κούραση, αλλά πετύχαμε τον στόχο μας. Απέναντι στην Πάφο, στην επόμενη αγωνιστική θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε τα συναισθήματα που έφερε η ήττα στο Παραλίμνι και να επανέλθουμε άμεσα στις επιτυχίες. Είναι εύκολο να ψάξεις δικαιολογίες για τη μη πειστική εμφάνιση. Εμείς όμως θέλουμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να λέμε τα πράγματα ως έχουν, μιας και δεν ήμασταν καλοί. Είχαμε μια εμφάνιση που έπρεπε να αποφύγουμε, δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις και τις συνθήκες του αγώνα».

Πλέον, η ομάδα της Λάρνακας καλείται να βρει τι έφταιξε και δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει. Ο Ιραόλα μαζί με τους συνεργάτες του θα έχουν μπόλικη δουλειά αυτές τις μέρες και θα πρέπει να δουλέψουν και στον ψυχολογικό τομέα, αλλά και στη σωστή διαχείριση του υλικού. Είναι γεγονός ότι η ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια, ειδικά στο πρωτάθλημα, δεν έβγαζε εικόνα που να γεμίζει τον κόσμο. Μπορεί να κέρδιζε τα παιχνίδια που ήθελε αλλά δεν έπειθε σε μεγάλο βαθμό. Απέναντι στην Ένωση πλήρωσε την εικόνα της, έχασε τρεις βαθμούς πιθανόν εκτός προγράμματος, όμως τίποτα δεν χάθηκε.

Αν και γίνεται υπερβολική και αυστηρή κριτική πολλές φορές και από τον ίδιο τον κόσμο της ομάδας θα πρέπει να υπάρχουν και κάποιες ισορροπίες. Η ΑΕΚ είναι ομάδα που έδειξε ότι ξέρει να επιστρέφει από ήττες και από άσχημα αποτελέσματα και αυτό θα επιδιώξει να πράξει και τώρα απέναντι στην Πάφο, όπου οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη και το τρίποντο θα θεωρηθεί αποτυχία. Δεν θα έχει εύκολο έργο αλλά πρέπει να κερδίσει το ματς και να μην χάσει άλλους βαθμούς σε τέτοιου είδους αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ