aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπολαύστε Champions League παρέα με Heineken

Απολαύστε Champions League παρέα με Heineken

Η κορυφαία ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει για να συναρπάσει ξανά τους ποδοσφαιρόφιλους, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και τα μεγαλύτερα αστέρια του αθλήματος. Στα πλαίσια της πολύχρονης συνεργασίας της με την UEFA, η Heineken -η κορυφαία διεθνής μάρκα premium μπύρας- φροντίζει να προσφέρει στους ποδοσφαιρόφιλους μια μοναδική Heineken εμπειρία σε κάθε αγώνα.

Ως επίσημη μπύρα της διοργάνωσης, η Heineken θα δώσει το παρών της σε επιλεγμένα μπαρ, κατά τη διάρκεια των αγώνων, με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους φίλαθλους, που θα δημιουργήσουν την απόλυτη Champions League εμπειρία. Μπορείτε να απολαύσετε τους πολυαναμενόμενους αγώνες και τα μεγαλύτερα αστέρια, παρέα με παγωμένη μπύρα Heineken στη Λευκωσία στα Avenue Bar, Monaco Café και Coffee Lab, στη Λεμεσό στα Barley’s Bar & Grill και The Buccaneer Pub & Restaurant, στην Πάφο στα Fiesta Bar & Grill και Centrale Café & Bar, στη Λάρνακα στα 36 Bay Street και Savino Rock Bar, και στο Solido στην επαρχία Αμμοχώστου.

Η σχέση της Heineken με την UEFA ξεκίνησε το 1994 και την καθιστά ως ένα από τους μακροβιότερους υποστηρικτές της οργάνωσης. Ανανεώνοντας τη συνεργασία της με την UEFA, τον Φεβρουάριο του 2017, η Heineken παραμένει επίσημος χορηγός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μέχρι το τέλος των αγώνων του 2021, ενώ η συνεργασία συμπεριλαμβάνει επίσης και τα UEFA Super Cup 2018, 2019 και 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ