aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκρυπτογράφηση της Αμπερτίν

Αποκρυπτογράφηση της Αμπερτίν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το πρώτο παιχνίδι στο Αμπερντίν δεν αποκλείεται να είναι και το καθοριστικό για τον Απόλλωνα. Εκεί πιθανό να κριθεί και η πρόκριση, όμως δεν αποκλείεται να δούμε αυτό που συνήθως παρατηρείται, να κρίνεται δηλαδή η πρόκριση και στους δύο αγώνες. Οι κυανόλευκοι προετοιμάζονται για το παιχνίδι στην Σκωτία με μοναδικό στόχο να μεταφέρουν την πρόκριση στο «ΑΕΚ Αρένα», ή αν είναι δυνατόν να κάνουν το διπλό εκτός έδρας και να βάλουν τις πιο γερές βάσεις για να περάσουν στον επόμενο γύρο.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα στην έδρα των αντιπάλων της και να κάνει πιο εύκολο το έργο στον επαναληπτικό. Η αποστολή πάντως δεν είναι εύκολη και σαφώς η Αμπερντίν δεν θα είναι του επιπέδου της Ζάρια. Όσο πιο βαθιά μπαίνουμε στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λίγκ, όλο και μεγάλος θα είναι ο βαθμός δυσκολίας. Από το βράδυ που τέλειωσε το παιχνίδι στο Κισινάου, άρχισε και η μελέτη του τρόπου με τον οποίο αγωνίζονται οι Σκωτσέζοι. Ο Περικλής Παπαπαναγή, που παρακολούθησε το παιχνίδι στη Βοσνία στη νίκη της Αμπερντίν επί της Σιρόκι, μετέφερε ήδη τις εντυπώσεις του στον Σωφρόνη Αυγουστη.

Κράτησε αρκετές σημειώσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν την τεχνική ηγεσία να παρατάξει με το καλύτερο δυνατό πλάνο τον Απόλλωνα στο «Πίτοντρι» του Αμπερντίν. Ο Αυγουστή έχει δείξει στα δύο παιχνίδια της Ευρώπης, με ποιους θα πορευθεί στην συνέχεια. Υπολογίζει σε περισσότερους από 13-14 ποδοσφαιριστές όμως στην παρούσα φάση θα προχωρήσει και θα στηριχθεί στους πιο έτοιμους. Εκατόν τοις εκατό δεν είναι έτοιμος ο Απόλλωνας, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές, που έχουν και τον περισσότερο χρόνο σαν βασικοί μπορούν να προσφέρουν περισσότερα. Δεν είναι ακόμη έτοιμοι οι Αγγελή, Μακρίδης και Παπουλής, ενώ αντίθετα ο Σαρδινέρο ξεπέρασε το πρόβλημά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ