aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκλειστικός Σωφρόνης στον Active!

Αποκλειστικός Σωφρόνης στον Active!

Μία ώρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής του Απόλλωνα από τη Γαλλία με προορισμό την Κύπρο, ο προπονητής Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε αποκλειστικά στον Active και στον απεσταλμένο Κώστα Καλλή, για τον χθεσινό αγώνα με τη Λιόν, τη συνέχεια στο πρωτάθλημα και τον τραυματισμό του Άντον Μάγκλιτσα.

Διαβάστε επίσης: Σε αναμμένα κάρβουνα για τον Μάγκλιτσα

Για τον χθεσινό αγώνα: Σίγουρα είναι βαρύ το σκορ, όμως η εικόνα του αγώνα ήταν διαφορετική. Δημιουργήσαε τις ευκαιρίες μας, δεν σκοράμε και ο αντίπαλος μας τιμώρησε. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές, έτρεξαν και προσπάθησαν πάρα πολύ. Πρέπει η προσοχή μας να στραφεί τώρα στο πρωτάθλημα, να μην χάσουμε από καμία μεγάλη ομάδα και από τις εμπειρίες που αποκτήσαμε να προσπαθήουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Διαβάστε επίσης: «Καιρός να σηκωθούν από τον καναπέ…»

Αν είναι ο καλύτερος Απόλλων των τελευταίων χρόνων: Αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ, βλέπει ο κόσμος, τόσο οι δικοί μας οπαδοί, όσο και οι αντίπαλοι. Θέλει μεγάλη προσπάθεια και θα είναι δύσκολος μαραθώνιος, θα πρέπει να γίνουμε ένα, ομαδά, διοικησης και κόσμος. Να βλέπουμε το δικό μας σπίτι και να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πινακα.

Για τον τραυματισμό του Μάγκλιτσα: Θα δούμε πόσο καιρό θα μείνει έξω, θα χάσει κάποια παιχνίδια, είναι μυϊκός τραυματισμός από την υπερένταση να σκοράρει.

Διαβάστε επίσης: Γεννάια εμφάνιση, σκληρή ήττα (video)

Για το παιχνίδι με την Έβερτον: Αυτός θα είναι ο στόχος, η νίκη. Με αυτήν την προσπάθεια που έγινε πρέπει να κλείσουμε με μία νίκη. Θα είναι θετικό αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κλείσουμε αυτό το ωραίο ταξίδι με μια επιτυχία.

Για τους αριθμούς που ήταν υπέρ του Απόλλωνα: Όταν είδαμε και εμείς τους αριθμούς, αυτό που μας έλειψε είναι το γκολ. Σε αυτό το γήπεδο που έρχονται μεγαθ΄ρια και δεν έχουν την κατοχή, δενμπορείς να αδικήσεις τους ποδοσφαιριστές, έκανν μεγάλη προσπάθεια, απλά έλειπε το γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ