aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκλειστικό: Ο Πελέ μιλά πρώτη φορά για την κατάσταση της υγείας του

Αποκλειστικό: Ο Πελέ μιλά πρώτη φορά για την κατάσταση της υγείας του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης το μεσημέρι της 10ης Ιανουαρίου «πάγωσε» όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου. «Ενοχλήσεις στο στήθος αισθάνθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Βίτορ Πελέ, σήμερα το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Αυτή την ώρα περνά από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και είμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων», ανέφερε -μεταξύ άλλων- το σχετικό ανακοινωθέν.

Και συνέχισε: «Η κατάσταση του Πελέ δεν είναι τόσο εύκολη και γι’ αυτό το λόγο αποφασίστηκε από τους γιατρούς όπως παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων για να είναι υπό στενή παρακολούθηση».

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού παρόμοια περιστατικά συνέβησαν δεκάδες κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και όχι μόνο. Τελικά, δύο ημέρες αργότερα η «Κυρία», προς ανακούφιση όλων, ενημέρωσε πως η κατάσταση του Πορτογάλου μέσου είναι εκτός κινδύνου. «Σταθερή και εκτός κινδύνου χαρακτηρίζεται η κατάσταση του ποδοσφαιριστή μας Πελέ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο στήθος το μεσημέρι της Τρίτης», το πιο σημαντικό κομμάτι της ανακοίνωσης.

Σήμερα, ένα μήνα μετά ο Πελέ νιώθει πάρα πολύ καλά στην υγεία του και μέσω του Goal.com.cy μιλάει για πρώτη φορά αποκλειστικά μετά την περιπέτεια του. Διαβάστε το αισιόδοξο μήνυμα που στέλνει για το μέλλον, την ελπίδα του να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Ανόρθωσης και την υποστήριξη που είχε από όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές στην Κύπρο.

«Νιώθω πολύ καλά αυτή την περίοδο. Ακόμη δεν μπορώ να προπονηθώ. Θα πρέπει να περάσουν κάποιοι μήνες και μετά να αρχίσω σιγά-σιγά να προπονούμαι ατομικά. Ήταν δύσκολη η κατάσταση της υγείας μου, όμως ευτυχώς πέρασε», δήλωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη και του Ολυμπιακού.

Και πρόσθεσε: «Παρακολουθώ την Ανόρθωση και βλέπω ότι γίνεται μία πολύ καλή δουλειά από τον Ρόνι Λέβι. Η ομάδα πήρε ξανά τα πάνω της, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και ανεβαίνει. Παρακολουθώ τα παιχνίδια και βλέπω ότι πάει πολύ καλά. Εγώ θα πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι τη νέα σεζόν, αφού φέτος δεν θα αγωνιστώ ξανά».

Κληθείς να σχολιάσει αν σκέφτηκε την… πρόωρη αφυπηρέτηση, είπε: «Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω. Απλά πρέπει να είμαι προσεκτικός όπως μου είπε και ο γιατρός. Είμαι αισιόδοξος ότι θα επανέλθω και τη νέα σεζόν θα αγωνίζομαι ξανά. Μακάρι να είναι στην Κύπρο και στην Ανόρθωση, γιατί θέλω να παραμείνω, μου αρέσει η ομάδα και δέθηκα μαζί της».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στο περιστατικό και την υποστήριξη που είχε: «Ήταν δύσκολη περίοδος, αλλά με στήριξε ο προπονητής μου, οι συμπαίχτες μου και όλη η ομάδα γενικά. Επίσης και ποδοσφαιριστές των άλλων ομάδων ήταν όλοι στο πλευρό μου, είτε με επισκέφτηκαν, είτε μου έστειλαν μήνυμα. Και τους ευχαριστώ όλους».

«Ευχαριστούμε ΑΠΟΕΛ & Απόλλωνα για τη συμπαράσταση στον Πελέ»

Βέσκο: «Πρώτα από όλα, γρήγορη ανάρρωση στον Πελέ»

Έκτακτο: Στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος ο Πελέ

Η συγκινητική στήριξη στον Πελέ (pics)

Συγκίνησαν τον Πελέ κι έστειλε μήνυμα

Ευχές ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα στον Πελέ

Είναι θετικός και το δείχνει ο Πελέ!

Κράτα καλά ρε παικταρά Πελέ!

Δεν θα αγωνιστεί ξανά ο Πελέ

Θα παίξουν και για τον Πελέ…

«Φοβηθήκαμε με τον Πελέ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ