aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκλειστικό: Έδωσαν προθεσμία μέσω δικηγόρου 2 παίκτες της Ανόρθωσης

Αποκλειστικό: Έδωσαν προθεσμία μέσω δικηγόρου 2 παίκτες της Ανόρθωσης

Την αποκάλυψη πως δύο ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ της Ανόρθωσης έχουν στείλει επιστολή διά του δικηγόρου τους, μέσω της οποίας δίνουν δεκαήμερη προθεσμία για τα δεδουλευμένα τους και υπάρχει ο κίνδυνος να προσφύγουν στη FIFA, έκανε ο Χρίστος Πουλλαΐδης.

Σε επιστολή που έστειλε ο μεγαλομέτοχος της «Κυρίας» σε μέλη και επιφανείς φίλους της Ανόρθωσης και την οποία αποκαλύπτει το Goal.com.cy και το ραδιόφωνο του ACTIVE (107.4 & 102.5) ο Χρίστος Πουλλαΐδης τονίζει την αναγκαιότητα για άμεση πληρωμή ενός μηνιάτικου στους ποδοσφαιριστές, καθώς έχει ξεπεραστεί ήδη περίοδος τριών μηνών και ελλοχεύει ο κίνδυνος προσφυγών.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από την επιστολή του κ. Πουλλαΐδη

«Δεν σας κρύβω ότι με προβληματίζει ιδιαίτερα το θέμα του μισθολογίου των ποδοσφαιριστών. Ήδη, δύο ποδοσφαιριστές μας έχουν στείλει επιστολή διά του δικηγόρου τους και μας δίνουν δεκαήμερη προθεσμία για τα δεδουλευμένα τους. Έχοντας ξεπεράσει τους τρεις μήνες απλήρωτων μισθών, κινδυνεύουμε άμεσα να προσφύγουν οι ποδοσφαιριστές στη FIFA, να πάρουν το υπόλοιπο του συμβολαίου τους για φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια και ελευθερωθούν ταυτόχρονα από την ομάδα. Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό.

Απευθύνω με όλη μου τη δύναμη κάλεσμα προς όλους σας, όπως συστρατευτούμε προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους Ανορθωσιάτες μέσα στο πεδίο δράσης μας, ώστε να καταφέρουμε σε πρώτη φάση να συγκεντρώσουμε ένα ποσό που αγγίζει τις €300.000 για να πληρωθεί το μισθολόγιο των ποδοσφαιριστών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ