aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκλείστηκε από ομάδα 4ης κατηγορίας η Λιλ, εύκολα η Παρί

Αποκλείστηκε από ομάδα 4ης κατηγορίας η Λιλ, εύκολα η Παρί

Νέο «μπαμ» στο Κύπελλο Γαλλίας.

Μετά τον χθεσινό αποκλεισμό της Μονπελιέ από την Μπελφόρ, ακόμη μία ομάδα της πρώτης κατηγορίας αποκλείστηκε από σύλλογο της τέταρτης τη τάξει διοργάνωσης! Ο λόγος για την Λιλ, η οποία γνώρισε αποκλεισμό-ντροπή από την Επινάλ, χάνοντας με 2-1.

Η Λιλ, πάντως, προηγήθηκε με τον Λουάκ Ρεμί μόλις στο 8ο λεπτό και πήγε με το προβάδισμα στο ημίχρονο. Όλα έδειχναν πως η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ θα είχε ένα εύκολο έργο, χαλάρωσε και την… πάτησε. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους και δήμιος για τους φιλοξενούμενους αποδείχτηκε ο Ζαν Φιλίπ Κρασό, ο οποίος σκόραρε δις (54’, 61’), έκανε την ανατροπή και χάρισε μια σπουδαία πρόκριση στην ομάδα του στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Την ίδια ώρα, η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε εύκολη τη ζωή της στην έδρα της Πο, επικρατώντας με 2-0 και περνώντας στην επόμενη φάση. Ο Παρέδες στο 25ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Τόμας Τούχελ, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σαράμπια στο 53’.

Τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας
Μπελφόρ-Μονπελιέ 0-0 (5-4 πέν.)
Ανζέ-Ρεν 3-3 (4-5 παρ.)
Λιμονές-Ντιζόν 1-1 (1-2 παρ.)
Μονακό-Σεντ Ετιέν 0-1
Πο-Παρί Σεν Ζερμέν 0-2
Επινάλ-Λιλ 2-1
Μαρσέιγ-Στρασμπούργκ
Νις-Λιόν

*με έντονα γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ