aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκλεισμός σοκ για Μπορντό, στην παράταση η Μαρσέιγ

Αποκλεισμός σοκ για Μπορντό, στην παράταση η Μαρσέιγ

Από το κακό στο χειρότερο η Μπορντό, που αποκλείστηκε από την Γκρανβίλ, που αγωνίζεται στη National 2. O Σανκχαρέ άνοιξε το σκορ για την Μπορντό, που στο 86’ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σαμπαλί, ενώ στο 94’ δέχτηκε την ισοφάριση από τον Μαρτινέ. Ο Ντουνιάμα έκανε στο103’ ενώ είχε αποβληθεί και ο Καρίκ, ενώ στο 114’ στα αποδυτήρια έφυγε πρόωρα με αποβολή και ο Πλάσιλ.

Η Μαρσέιγ με τον Κώστα Μήτρογλου στη βασική ενδεκάδα, είδε και έπαθε για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βαλενσιέν με 1-0 στην παράταση. Ο Έλληνας στράικερ έγινε αλλαγή στο 60ο λεπτό από τον Τοβέν, ενώ το γκολ της λύτρωσης για τους Φωκαείς, σημείωσε ο Αμαβί στο 103’. Κατά την αλλαγή του Μήτρογλου, υπήρξαν ξανά αποδοκιμασίες για τον Έλληνα άσο.

Παράταση χρειάστηκε η Στρασμπούρ για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιζόν με 3-2, ώστε να πάρει το εισιτήριο για τους «32» του Κυπέλλου Γαλλίας, ενώ η Σεντ Ετιέν με ένα πεντάλεπτο ξέσπασε (64’ Μπέριτς, 68’ Μπάμπα) πήρε την πρόκριση απέναντι στη Νιμ. Από τα ματς που έγιναν το απόγευμα της Κυριακής (7/1) εύκολο έργο είχε η Λοριάν που ξεπέρασε με 2-0 το εμπόδιο της Ανζέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ