aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλυπτικός ο Κέρκεζ για το μέλλον του Ντα Σίλβα και πολλά άλλα

Αποκαλυπτικός ο Κέρκεζ για το μέλλον του Ντα Σίλβα και πολλά άλλα

«Δεν συνεχίζει στην ΑΕΛ ο Ντα Σίλβα και ο Λαφράνς», αυτό ανέφερε στις δηλώσεις του ο Ντούσαν Κέρκεζ στο πλαίσιο της παρουσίασης των εισιτήριων διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν (2019-2020). Μπορεί για τον Λαφράνς να ήταν εδώ και καιρό γνωστό ότι αποχωρεί από τους κυπελλούχους, ωστόσο τα δεδομένα δεν ήταν τα ίδια για τον Ντα Σίλβα, καθώς υπήρχαν πιθανότητες ότι θα συνέχιζε για άλλη μια σεζόν στην ΑΕΛ.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Κέρκεζ, ο Ντα Σίλβα δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της ΑΕΛ για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που φόρεσε την φανέλα πέντε κυπριακών ομάδων (ΕΝΠ, Ομόνοια, ΑΕΚ, Απόλλων, ΑΕΛ) θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Θα συνεχίσει να βγάζει… το ψωμί του από το ποδόσφαιρο, χωρίς ωστόσο να οριστικοποιηθεί το πόστο από το οποίο θα το κάνει αυτό.

«Είμαι χαρούμενος που δούλεψα με ένα τέτοιο παίκτη. Μας βοήθησε πολύ στο γήπεδο και στα αποδυτήρια με την προσωπικότητα του. Μπορώ να αναφέρω ότι δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΛ και του εύχομαι ότι καλύτερο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, ο Κέρκεζ, επιβεβαίωσε πως θέλει να διατηρήθει στο ρόστερ της ΑΕΛ ο Ανδρέας Μακρής αλλά και να αποκτήθει ο Μηνάς Αντωνίου από τον ΑΠΟΕΛ. Eπίσης, επιβεβαίωσε ότι τέθηκαν εκτός πλάνου οι Ανδρέας Φράγκου, Μάριος Ηλία, Γιάννης Μαύρου, Γιάννης Πεχλιβάνης, ενώ αναφέρθηκε και στον Κίρε Μαρκόσκι, ο οποίος υπολογίζεται.

«Ο Κίρε Μαρκόσκι θα επιστρέψει στην ομάδα γιατί έκανε αυτό που περιμέναμε όταν έφυγε δανεικός. Οι Φράγκου, Ηλία, Μαύρου, Πεχλιβάνης δεν θα παραμείνουν και είναι καλύτερο να βρουν άλλη ομάδα. Για τους υπόλοιπους θα δούμε στην συνέχεια, δεν ξεκαθάρισε κάτι ακόμη. Για τον Παντελή θα εξαρτηθεί και από το μπάτζετ και από το ρόστερ. Θα εξαρτηθεί στην πορεία», είπε.

Για τον Βοζίνια, ο Ντούσαν Κέρκεζ, δήλωσε πως τον θέλουν και πως μένουν κάποιες λεπτομέρειες για να υπογράψει και τον Πρόσεκ να αποτελέσουν ένα δυνατό δίδυμο τερματοφυλάκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ