aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλυπτικός ο Χατζηπαντέλας για Λέβι, Στρούνα, Αντωνιάδη και κριτήρια

Αποκαλυπτικός ο Χατζηπαντέλας για Λέβι, Στρούνα, Αντωνιάδη και κριτήρια

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Αλκής ο οποίος αποκάλυψε πολλά και διάφορα.

Όλα όσα ανέφερε:

Για τον φάκελο και τα κριτήρια Μαρτίου: «Είναι έτοιμος και μέχρι αύριο το μεσημέρι θα τον καταθέσουμε στην ΚΟΠ. Είχαμε μια συνάντηση σήμερα, υπήρχαν μικρές εκκρεμότητες που έχουμε διευθετήσει και έτσι θα κατατεθεί συμπληρωμένος».

Για τη συνέχεια: «Το οικονομικό κομμάτι με την βοήθεια του κόσμου τον οποίο ευχαριστούμε θα διευθετηθεί. Υπάρχουν προβλήματα και θα υπάρχουν αλλά θέλουμε να έχουμε μια ομάδα ανταγωνιστική. Θεωρώ πως πάντοτε πρέπει να πρωταγωνιστούμε. Θα ήμασταν και τώρα στην εξάδα αλλά λόγω κάποιων γεγονότων δεν είμαστε».

Για τον Στρούνα: «Του έχουμε δώσει την πρόταση και περιμένουμε την απάντηση του. Είμαστε αισιόδοξοι. Θεωρούμε πως η πρόταση μας είναι λογική. Σε περίπτωση που δεν είναι θετική, η Ανόρθωση έχει εναλλακτικές».

Για τον Λέβι: «Θα έρθει τις επόμενες μέρες. Είναι ανοικτό κεφάλαιο που μας προκαλεί προβλήματα. Θα λυθεί σύντομα. Θα έχουμε συνάντηση την επόμενη εβδομάδα».

Για τον προγραμματισμό και τον Κετσπάγια: «Έχουμε προπονητή, τον Στρέπελ. Είμαστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά του. η ομάδα έδειξε πως παρά τα προβλήματα, είναι δυνατή και αξιοπρεπής. Θα είμαστε με τον Στρέπελ μέχρι τον Μάιο και βλέπουμε».

Για τον Αντωνιάδη: «Μας ενδιαφέρουν αρκετοί, όχι μόνο ο Αντωνιάδης. Δεν επιβεβαιώνω. Είμαστε ένα σωματείο που παρά τα προβλήματα, οι προτάσεις έρχονται βροχή. Όταν υπογράψουμε κάτι θα το ανακοινώσουμε».

Για τον Ουζόχο: «Δεν έχω κάτι να πω. Μας στεναχωρεί η κόκκινη κάρτα. Θέλαμε να λύσουμε το πρόβλημα (σ.σ. με Λα Κορούνια), αλλά δεν μπορούμε να παίξουμε και ποδόσφαιρο. Θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό».

Για την Όρενμπουργκ: «Δώσαμε αναθεωρημένη πρόταση και περιμένουμε απάντηση. Να μην αναφερθώ σε ποσά αφού είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Μέχρι να υπογράψουμε, θεωρώ πως είναι η τελευταία πρόταση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ