aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλυπτικός ο Χαμπουλλάς στον Active για Σαντίκ, Κατσαράβα και €1.000.000

Αποκαλυπτικός ο Χαμπουλλάς στον Active για Σαντίκ, Κατσαράβα και €1.000.000

Στον Active και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» του Πανίκου Θεοδοσίου μίλησε ο πρόεδρος της εταιρείας της Ανόρθωσης. Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς αναφέρθηκε στις μετεγγραφές που αναμένεται πως θα ολοκληρώσει η «Κυρία», στην προετοιμασία όπως επίσης και στην επιστολή που έστειλε το Δ.Σ. στον τέως πρόεδρο, Ανδρέα Παντελή, σχετικά με τις οικονομικές ατασθαλίες που παρατηρήθηκαν.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για την προετοιμασία: «Νομίζω πήγε αρκετά καλά. μέρος της οποίας παρακολούθησα μαζί με τον κύριο Πουλλαϊδη. Οφείλω να ομολογήσω ότι η επιλογή που έγινε για το προπονητικό κέντρο ήταν εξαιρετική, ένας σύγχρονος χώρος. Νομίζω ήταν και αυτός καθοριστικός παράγοντας στο να κυλήσουν όλα ομάδα αναμένουμε ότι έχουν μπει οι βάσεις για φέτος ώστε η Ανόρθωση θα είναι όπως τη θέλουμε».

Για τις εντυπώσεις του: «Η διάθεση των παικτών και το καλό κλίμα μεταξύ τους, η συνεργασία μεταξύ τους. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η πειθαρχία κάτω από την οποία γίνονταν οι προπονήσεις. Όταν τέλειωναν άρχισαν τα αστεία μεταξύ τους που δείχνουν το κλίμα της ομάδας. Ξέρουν πότε πρέπει να δουλεύουν σκληρά και πότε να χαλαρώνουν. Αυτή η εικόνα οφείλεται στον Τιμούρ και στους συνεργάτες του».

Για την οικονομική κατάσταση της Ανόρθωσης: «Η Ανόρθωση ξέρει που κρατεί, που στέκει. Γνωρίζουμε τι μας περιμένει για φέτος και τα επόμενα χρόνια. Υπήρχαν θέματα που ήταν αδιευκρίνιστα, έχουμε πάρει απαντήσεις για την οικονομική κατάσταση μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018. Έγινε ένας έλεγχος ο οποίος αναμένεται εντός του επόμενου 24ωρου. Έχουμε πλήρης εικόνα για τις ανάγκες της εταιρίες τόσο για τις άμεσες όσο και για τις μακροπρόθεσμες. Ναι υπάρχουν προβλήματα όμως τα διαχειριζόμαστε όμως πάμε καλά. δεν σημαίνει όμως πως αναπαυόμαστε ή πως είμαστε σε καλή οικονομική κατάσταση. Υπάρχει ένας όγκος υποχρεώσεων, όμως μέσω από τη συνεργασία με τους μετόχους και τον κόσμο, θα τα καταφέρουμε. Παρά του ότι είχαμε αυξήσει το ποσό για τα εισιτήρια διαρκείας, η προσπάθεια αγκαλιάστηκε και ευχαριστώ τον κόσμο. Το ποσό που εισπράξαμε αποτελεί ρεκόρ. Αυτό μας έδωσε το δικαίωμα τους πρώτους δύο μήνες να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις πιεστικές υποχρεώσεις. Από την ώρα που ανέλαβε η διοίκηση, πληρώνει μόνο παλιές υποχρεώσεις που αυτές ξεπέρασαν το 1.000.000 ευρώ. Έχει βρεθεί ξανά η Ανόρθωση σε τέτοιες καταστάσεις. Γνωρίζουμε ακριβώς τι έχουμε να διαχειριστούμε».

Αν είναι η πιο δύσκολη κατάσταση για την Ανόρθωση: «Είναι η δυσκολότερη. Είμαι βέβαιος πως με την στήριξη του κόσμου μας και των μετόχων θα βγάλουμε τη χρονιά χωρίς εκπλήξεις».

Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου: «Αξιολογούμε πολλές δράσεις για την εξυγίανση των οικονομικών. Μια από αυτές είναι και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου».

Για την επιστολή στον Ανδρέα Παντελή που ζητούσε η διοίκηση διευκρινήσεις: «Έχει επικοινωνήσει με τα γραφεία της εταιρείας και έχει πει σύντομα θα απαντήσει. Επειδή είναι μια προσωπική επιστολή δεν θέλω να αναφερθώ σε κάτι περεταίρω. Θα κάνω μια εκτενή αναφορά για τα οικονομικά της εταιρείας στη Γενική Συνέλευση. Υπάρχουν ερωτηματικά γι’ αυτό και στείλαμε επιστολή. Ότι προκύπτει σε σχέση με τις οικονομικές δραστηριότητας, μπορεί να δει την πλήρη εικόνα».

Για τον Σαντίκ: «Βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις. Αν όλα κυλήσουν ομαλά πιθανόν  να ολοκληρωθεί αύριο η συμφωνία. Ο καθένας έχει τον ρόλο του στην Ανόρθωση. Εγώ ελέγχω και ευχαριστώ όλους δημόσια όλους όσους έχουν φέρει εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο. Αναμένω και εγώ ενημέρωση για τον Σαντίκ».

Για τον Μικάγια: «Είναι και αυτό ένα προχωρημένο θέμα. Έχουμε βάλει στόχο εκεί που μπορούμε και εντοπίζουμε νεαρά ταλέντα από το εξωτερικό και την Κύπρο να επενδύουμε. Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής έχουν γίνει αυτές οι διεργασίες».

Για τις επόμενες μετεγγραφές: «Ψάχνουμε για ακόμη 1-2 ποδοσφαιριστές πέραν από τον Σαντίκ. Θα εξασκήσει ο προπονητής το δικαίωμα για να συμπληρώσει το ρόστερ του κανονικά».

Για πιθανή αποχώρηση από τον Κατσαράβα: «Δεν υπάρχει πρόταση για κανένα παίκτη της Ανόρθωσης. Αν έρθει πρόταση τότε θα είναι υπό διαπραγμάτευση».

Για τον Εφραίμ: «Ο Εφραίμ είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ. Δεν με έχει προσεγγίσει κανένας, το είδα να γράφεται. Πραγματικά, όχι μόνο στο χώρο του ποδοσφαίρου, όταν διαβάζεις κάποια πράγματα διερωτάσαι αν ζεις στην ίδια χώρα ή εκτός. Πολλές φορές οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και μιλώ γενικά δεν αναφέρομαι στον Εφραί, αλλά και οι ατζέντηδες τους δημιουργούν διάφορα θέματα. Δεν υπάρχει θέμα Εφραίμ στην Ανόρθωση».

Πώς το βιώνει ο Πουλλαΐδης: «Μου δηλώνει πως είναι αισιόδοξος. Νιώθουμε ικανοποιημένοι με το αγωνιστικό, όμως όλα φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε σε διαρκή επαφή, όμως και με τον Χατζηστεφάνου. Για όλα τα θέματα που αφορούν την εταιρεία, υπάρχει πλήρης ενημέρωση. Έχουμε βάλει κάτω μια φόρμουλα συνεργασίες ώστε σιγά σιγά να επαναφέρουμε την Ανόρθωση εκεί που πρέπει, να δούμε χαρές στον κόσμο μας γιατί την δικαιούται».

Για τις σχέσεις εταιρείας-σωματείου: «Άψογες. Υπήρχαν κρίσεις όπως και στα ανδρόγυνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ