aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλυπτικός Ντούρις: Ο Ράγιος, ο Τιμούρ και οι άνθρωποι «κλειδιά»

Αποκαλυπτικός Ντούρις: Ο Ράγιος, ο Τιμούρ και οι άνθρωποι «κλειδιά»

Έχει πάρει μπρος για τα καλά, καθώς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές πέτυχε τρία γκολ και μαζί με τον Ρούβεν Ράγιος οδήγησαν την Ανόρθωση σε δύο εύκολες συνεχόμενες νίκες επί της Δόξας (0-6) και του Ολυμπιακόυ (4-0). Ο λόγος για τον Μίχαλ Ντούρις, ο οποίος μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» και αναφέρθηκε στη μέχρι στιγμής πορεία της «Μεγάλης Κυρίας».

Ο Σλοβάκος επιθετικός δεν… μάσησε τα λόγια του και έθεσε ως φετινό στόχο το πρωτάθλημα (όπως και ο Κετσπάγια), μίλησε για τους διεκδικητές του τίτλου, ενώ έβγαλε το καπέλο σε Ρούβεν Ράγιος, Τιμούρ Κετσπάγια και Χρίστο Πουλλαΐδη.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο… αμυντικογενής Κετσπάγια έλιωσε την «καραμέλα»

Το σχόλιο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Ήταν σημαντικό για εμάς. Θέλαμε τους τρεις πόντους και τους πήραμε. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

Είσαστε τρεις επιθετικοί στην Ανόρθωση (Ντούρις, Σαντίκ, Κατσαράβα). Μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί;

«(Γέλια). Δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ, αλλά ο προπονητής. Τώρα παίζουμε καλά. Στην ενδεκάδα μπορεί να παίξει μόνο ένας επιθετικός. Τώρα, παίζω στο αριστερό άκρο, αλλά δεν με πειράζει, θέλω να παίζω, να παίζω καλά και να κερδίζω φυσικά».

Οι εμφανίσεις του Ρούβεν Ράγιος είναι εκπληκτικές, αυτό επηρέασε και τη δική σου εμφάνιση;

«Ναι! Ο Ράγιος είναι εντυπωσιακός. Σκοράρει, πασάρει και παίζει εξαιρετικά. Παίζουμε καλά και οι δύο μας. Η απόδοση είναι καλή και πάμε κατευθείαν στο στόχο μας».

Ποιός είναι ο στόχος σας;

«Το πρωτάθλημα φυσικά. Είναι μακρύς δρόμος όμως, και το πάμε βήμα-βήμα μέχρι το τέλος».

Διαβάστε επίσης: Κατάθεση «ψυχής» Γιάγκου: «Συγνώμη, προσέβαλα την ιστορία της Ανόρθωσης»

Μπορεί η Ανόρθωση να πάρει το πρωτάθλημα φέτος;

«Ναι το πιστεύω! Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, όμως δεν μπορώ να μιλήσω για το πρωτάθλημα, η σεζόν είναι μεγάλη. Ελπίζω να μείνουμε υγιείς, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να καταφέρουμε στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ποίες άλλες ομάδες θα παλέψουν για το πρωτάθλημα;

«ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, ΑΕΚ, Απόλλων. Είναι 5-6 πολύ δυνατές ομάδες, όλα είναι πιθανά. Η Ομόνοια είναι πολύ δυνατή. Πιστεύω ότι αυτή τη σεζόν μπορεί να είναι διαφορετικά».

Την περασμένη σεζόν επηρέασε την απόδοση σου η κατάσταση με την Όρενμπουργκ;

«Πήγε άσχημα η περασμένη σεζόν. Όλα πήγαν λάθος στο σύλλογο. Κάναμε πολλά λάθη και θέλω να βλέπω μόνο το μέλλον. Μόνο το μέλλον βλέπουμε στην Ανόρθωση».

Το ότι δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα (όπως πέρυσι) θεωρείς ότι επηρεάζει θετικά την απόδοση της Ανόρθωσης;

«Ναι, έχει έρθει ένας άνθρωπος που γνωρίζει τι πρέπει να κάνει στην Ανόρθωση, γνωρίζει ποια ήταν τα προβλήματα της περασμένης σεζόν και ξέρει τι πρέπει να κάνει τώρα. Μίλησα μαζί του πολλές φορές, είναι πολύ καλός (σ.σ αναφέρεται στον κύριο Πουλλαΐδη). Επίσης ήρθε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος γνωρίζει πως δουλεύει ο σύλλογος, πως δουλεύουν τα πάντα στον σύλλογο, ξέρει πως να χειριστεί την ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο και ελπίζω να συνεχίσουμε».

Πόσα γκολ θες να πετύχεις αυτή την σεζόν;

«(Γέλια…) Δεν έχω στόχο. Βήμα-βήμα όπως και η ομάδα. Όλα είναι πιθανά, φθάνει να είμαι υγιής και θα σκοράρω».

Ποιος είναι ο MVP της Ανόρθωσης μέχρι στιγμής;

«Ρούβεν Ράγιος».

Το «Αντώνης Παπαδόπουλος» μοιάζει με «κάστρο» αυτή την σεζόν;

«Έτσι νομίζω. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για όλους στην Ανόρθωση.  Παίζουμε με γεμάτο γήπεδο και βοηθάει πολύ τους παίκτες και την ομάδα».

Τι θες να πεις στους φίλους της Ανόρθωσης;

«Είναι πολύ σημαντικοί για μας και θέλουμε να τους έχουμε δίπλα μας. Εύχομαι να παίζουμε καλά και να έρχονται είτε στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” είτε στα εκτός έδρας παιχνίδια για να μας υποστηρίζουν».

Διαβάστε επίσης: «Κτύπημα» Πουλλαΐδη: «Δύο αστέρια της Ανόρθωσης»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ