aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλυπτικό: Το… ψάχνει για Τεϊξέιρα

Αποκαλυπτικό: Το… ψάχνει για Τεϊξέιρα

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Δειλά-δειλά έχουν ξεκινήσει να γίνονται οι πρώτες κινήσεις της ΑΕΛ όσον αφορά τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκο Σοάρες, έπονται κι άλλες κινήσεις για παραμονή ποδοσφαιριστών που θεωρούνται κλειδιά για τους «γαλαζοκίτρινους».

Την ίδια ώρα, όμως, η επιτροπή προγραμματισμού της Λεμεσιανής ομάδας ξεκίνησε να εξετάζει και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για να ενισχύσουν την ΑΕΛ την περίοδο 2017-18.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, μία εξ αυτών είναι ο Πορτογάλος αμυντικός Αντρέ Φερέιρα Τεϊξέιρα. Πρόκειται για 23χρονο (14/08/1993), ο οποίος αγωνίζεται στη Λεϊσόες και μπορεί να παίξει τόσο ως στόπερ όσο και ως δεξί μπακ.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 33 αγώνες πρωταθλήματος, όλους ως βασικός, 5 κυπέλλου και σ’ ένα παιχνίδι για το Λιγκ Καπ. Παλαιότερα αγωνίστηκε στα τμήματα Ακαδημιών της Πόρτο (διετέλεσε και αρχηγός), αλλά και στις Καντάλ, Παδροένσε, Μπελενένσες, Τροφένσε και Μάφρα.

Υπήρξε διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ