aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλυπτικό στον Active: Μια ανάσα από τον Πράγκερ!

Αποκαλυπτικό στον Active: Μια ανάσα από τον Πράγκερ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε ο Active (107.4 & 102.5) στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με τη Μαρίνα Αργυρού και τον Πανίκο Θεοδοσίου, η Νέα Σαλαμίνα είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Αυστριακού ανασταλτικού μέσου Τόμας Πράγκερ, γνωστό από την παρουσία του σε Εθνικό Άχνας (2014-16) και Ένωση Νέων Παραλιμνίου (2016-17).

Εκτός από φουλ συμμετοχές στις προαναφερθείσες ομάδες, ο 31χρονος χαφ «κουβαλάει» πλούσια καριέρα στις πλάτες του αφού μεταξύ άλλων έπαιξε σε Χέρενφεεν (Ολλανδία), ΛΑΣΚ Λινζ, Ραπίντ Βιέννης, Βικτόρια Βιέννης (Αυστρία) και Λουκέρνη (Ελβετία).

Όπως γίνεται αντιληπτό διαθέτει πλούσιες εμπειρίες, ενώ έχει υπέρ του ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα καρποφορήσουν οι επαφές ανάμεσα στον Αυστριακό και τους ερυθρόλευκους. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται πως θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα υλοποιηθεί η μετεγγραφή του Πράγκερ στη Νέα Σαλαμίνα.

Μετά την ανακοίνωση για τους Άντερσον Κορέια, Τάρο Βοσκανιάν, Νταβίντ Μανογιάν και την ενδεχόμενη προσθήκη του Ανδρέα Κυπριανού γίνεται κατανοητό ότι το νερό κύλησε στο αυλάκι και ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Νέας Σαλαμίνας βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Ο Λιάσος Λουκά και η επιτροπή προγραμματισμού κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση και σύντομα θα προκύψουν νεότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ