aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλυπτικό: Στο στόχαστρο ο Σάρπονγκ! (pics & vid)

Αποκαλυπτικό: Στο στόχαστρο ο Σάρπονγκ! (pics & vid)

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Σουπερλιγκάτος μεσοεπιθετικός ενδιαφέρει την Ανόρθωση, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy. Πρόκειται για τον 28χρονο διεθνή Ολλανδό (με ρίζες από το Σουρινάμ) Τζέφρι Σάρπονγκ και αν οι κυανόλευκοι αποσπάσουν την υπογραφή του, θα πρόκειται για αξιόλογη μετεγγραφή. Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει οριστική εξέλιξη και θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν το ενδιαφέρον μετατραπεί σε μετεγγραφή.

Διαβάστε ακόμη: «Ο Σιεού περνάει από ιατρικές εξετάσεις το Σάββατο»

Ο Τζέφρι Νάνα Ντάρκο Σάαρπονγκ, όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του (έχει 10 συμμετοχές και ένα γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U-21 της Ολλανδίας), βρίσκεται στα υπόψη της «Κυρίας» για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, καθώς ο εν λόγω ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί κυρίως στις «πτέρυγες», ενώ αγωνίζεται και ως επιτελικός χαφ. Το ενδιαφέρον για τον Ολλανδό, ίσως σχετίζεται με το γεγονός πως δεν έγινε μέχρι στιγμής κατορθωτή η απόκτηση του Μοστάφα Αμντελαουί.

Διαβάστε ακόμη: Τελειώνει του Σιεού και ο… λάθος Σετού

Ο Σάρπονγκ γεννήθηκε στις 03/08/1988 στο Άμστερνταμ (έχει ύψος 1.76). «Προϊόν» των περίφημων ακαδημιών του Άγιαξ, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ολλανδική ομάδα το 2006. Στον Άγιαξ αγωνίστηκε μέχρι το 2010 (20 συμμετοχές και δύο γκολ), ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε με υποσχετική στη Ναιμέγκεν. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Στην ισπανική ομάδα αγωνίστηκε από το 2010 έως το 2013. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς επέστρεψε στην Ολλανδία για λογαριασμό των Μπρέντα και Χέρκουλες. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του (2015-16) ήταν η Ουέλινγκτον Φοίνιξ της Αυστραλίας.

Διαβάστε επίσης: Δεύτερο μετεγγραφικό «χτύπημα» από την Ανόρθωση

Ακολούθησε το 2016-17 η Βέροια, όπου έκανε καλή σεζόν και απασχόλησε τις μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκας, ανάμεσα τους και ο Παναθηναϊκός, όπως γράφτηκε και τελικά το περασμένο καλοκαίρι πήγε στην τουρκική Ελάζιγκσπορ με πολύ καλό συμβόλαιο, όπου ήταν συμπαίκτης με τον Σίλβα Κλέιτον, τον πρώην ανασταλτικό μέσο της Ομόνοιας. Εκεί, κατέγραψε 14 συμμετοχές και ένα γκολ.

Διαβάστε επίσης: Επίσημα ο πρώτος στην Ανόρθωση! (pics)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ