aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλυπτικό: Προ των πυλών ο Απόστολος Γιάννου (pics & vid)

Αποκαλυπτικό: Προ των πυλών ο Απόστολος Γιάννου (pics & vid)

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Προ των πυλών της ΑΕΚ Λάρνακας βρίσκεται ο Απόστολος Γιάννου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy. Η ομάδα της Λάρνακας έχει αποστείλει συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή και αναμένεται πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει μέρος του έμψυχου δυναμικού.

Ο διεθνής σέντερ φορ που αγωνίσθηκε στον Αστέρα Τρίπολης, είχε συμφωνήσει το 2016 με την Guangzhou R&F μετά από μια πολύ καλή σεζόν όπου είχε παίξει σε 30 παιχνίδια και είχε σημειώσει 14 γκολ. Είχε συμφωνήσει σε τριετές συμβόλαιο, ενώ τα χρήματα που έλαβαν οι Αρκάδες ήταν εξαιρετικά και έφταναν τα 2,2 εκατ. ευρώ σύμφωνα με δημοσιεύματα. Πρόσφατα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, βρέθηκε κοντά στην αυστραλιανή Σέντραλ Κόουτς Μαρίνερς.

O Γιάννου ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλων Καλαμαριάς και ακολούθως έπαιξε στην Καβάλα (2009-11) μετρώντας 14 ματς και 1 γκολ. Ακολούθως έκανε το μεγάλο βήμα μετακομίζοντας στον ΠΑΟΚ. Στον σύλλογο τη Θεσσαλονίκης έκανε 26 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 3 τέρματα.

Ακολούθησε ένα σύντομο πέρασμα από τον Πλατανιά (9 ματς, 1 γκολ) και από το 2013 μέχρι το 2015 ανήκε στον Πανιώνιο. Σε 60 αναμετρήσεις είχε σκοράρει 13 φορές και κάπου εκεί είχε αρχίσει να κάνει πολύ πιο αισθητή την παρουσία του στα γήπεδα της Ελλάδας.

Το 2015-16 αγωνίσθηκε στον Αστέρα Τρίπολης, όπου σε 30 παιχνίδια παραβίασε την αντίπαλη εστία 14 φορές. Είχε αγωνισθεί μάλιστα εναντίον του ΑΠΟΕΛ στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» είχε σκοράρει το ένα εκ των δύο τερμάτων (2-0). Το άλλο υπενθυμίζουμε είχε πετύχει ο Φακούντο Μπερτόλιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ